Οταν ξέρεις να κερδίζεις, αλλά γνωρίζεις και να χάνεις....Μπράβο και στις 2 ομάδες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οταν ξέρεις να κερδίζεις, αλλά γνωρίζεις και να χάνεις....Μπράβο και στις 2 ομάδες !




Η Νέα Ιωνία ( πρώτη φωτογραφία ) κατέβαλε με 27-7 τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων ( δεύτερη φωτογραφία ) και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων.

Ο Λεωνίδας σημείωσε μόλις ένα τέρμα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, βελτιώθηκε στην επανάληψη, ωστόσο, ζημιώθηκε από το γεγονός ότι αστόχησε και στα 7 πέναλτυ που κέρδισε.

Ωστόσο, μας άρεσε το μήνυμα ενθάρρυνσης του προπονητή του Λεωνίδα, Δημήτρη Αθανασιάδη, που σημείωσε απευθυνόμενος στα κορίτσια της ομάδας του : 

''  Να δέχεσαι τα πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και να έχεις το κουράγιο να αλλάζεις αυτά που μπορείς. Αυτά τα κορίτσια θα δεχθούν την σημερινή τους ήττα αλλά ήμαστε σίγουροι ότι έχουν την δύναμη και το κουράγιο να αλλάξουν προς το καλύτερο γιατί μπορούν!! ''.

Αυτή είναι μία αθλητική προσέγγιση.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στη Νέα Ιωνία, μα και στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Τα πεντάλεπτα; 2-1, 3-1, 7-1, 11-1, 14-1, 16-1 ( ημίχρονο ), 18-2, 20-3, 22-4, 24-5, 27-6, 27-7.

Διαιτητές : Λεφάκης - Δρακόπουλος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ( Κουτρούλης-Τσαγκαράκης ) : Γεωργακίδη, Σπηλιοπούλου 3, Γιαννοπούλου 2, Δεσποτίδου 8, Πανταζή, Μαριμπέλα, Μαλτάμπε, Ωραιοπούλου 2, Μυλωνά 2, Μπόζιου 4, Χίντρι 4, Νοροτσέα 2, Αγγελίδου, Παπαγιαννοπούλου, Καψάλη, Αρβανίτη.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ( Αθανασιάδης ): Παράσχη, Τσιαμάνη, Πλώτα, Σαμοθράκη 1, Μαρκογιαννάκη 2, Ζεινάτι 1, Ρούπα, Χρυσοσπάθη 2, Μεγαρίτη 1.


No comments