Ζιβούλοβιτς στο greekhandball.com : '' Πάμε να το χαρούμε ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζιβούλοβιτς στο greekhandball.com : '' Πάμε να το χαρούμε ! ''

 


Τρία νταμπλ έχει κατακτήσει ως προπονητής ο Σάσα Ζιβούλοβιτς, που είναι έτοιμος να απολαύσει τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, με την Νέα Ιωνία απέναντι στον ΠΑΟΚ.

'' Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την νέα Νέα Ιωνία και αυτό που προέχει είναι να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να δούν ως γιορτή αυτή την διοργάνωση και να αποσυμπιεσθούν από μία πάρα πολύ δύσκολη σεζόν, στην οποία δούλεψαν όσο περισσότερο μπορούσαν, αλλά, λόγω των συνθηκών, δυστυχώς έπαιξαν σε ελάχιστα ματς '' είπε στο greekhandball.com   ο προπονητής της Νέας Ιωνίας.

'' Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί σε αυτόν τον αγώνα, καθώς μάλιστα έχει δώσει πιο πολλά και περισσότερο δύσκολα παιχνίδια, όμως, η ομάδα μου θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, με την ευχή να το χαρούμε όλοι, δίχως τραυματισμούς και με θετική διάθεση '' προσέθεσε ο Σάσα Ζιβούλοβιτς που δεν θέλει να μεταφέρει πίεση στις αθλήτριες του, κατανοώντας ότι, όπως όλα τα παιδιά, τώρα πρέπει να το χαρούν, αφού βρήκαν έως τώρα την δύναμη να μείνουν μέσα στο γήπεδο.

Η 16άδα της Νέας Ιωνίας, όπως προέκυψε μετά την χθεσινοβραδυνή προπόνηση της ομάδας : 

Μανιά, Φράγκου, Μάγκου, Μυλωνά, Καραμάνου, Καρελά, Μακρή, Αργυροπούλου, Ντιμτσούδη, Κεπεσίδου, Κολλύρη, Διακογιάννη, Νοροτσέα, Κοτρώτσιου, Ζηνωνίδου, Στουγιαννίδου.   

Σημειώνεται η λαμπρή παράδοση της Νέας Ιωνίας στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς, έχει παίξει στους 10 από τους 12 τελικούς που έγιναν από το 2009 έως και σήμερα, κατακτώντας σε 5 από  αυτούς το τρόπαιο. 

No comments