Εγινε το σωστό και δίκαιο ! Ο τελικός ΑΕΚ-Ισταντς στο παλάτι του ΟΑΚΑ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εγινε το σωστό και δίκαιο ! Ο τελικός ΑΕΚ-Ισταντς στο παλάτι του ΟΑΚΑ !


 

Χάρη στην καταλυτική παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρώτος τελικός της ΑΕΚ με την σουηδική Ιστάντς για το EHF European Cup θα γίνει στο κυρίως κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 15 Μαϊου στις 7 μ.μ. 

Ό Υφυπουργός Αθλητισμού ανέλαβε προσωπικά το ζήτημα, έγιναν με την βοήθεια άμεσου  συνεργάτη  του ( ο οποίος αρίστευσε...) οι κατάλληλες συννενοήσεις, υπήρξαν υποχωρήσεις όπου έπρεπε και πραγματώθηκε το απόλυτα σωστό και δίκαιο.

'' Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα διαφημίσει σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό χάντμπολ και την πατρίδα μας '' μεταφέρθηκε από τον κ. Αυγενάκη στον οποίο πιστώνεται η ανατροπή του σκηνικού που είχε δημιουργηθεί.


Εάν χρειασθεί τρίτος αγώνας του μπάσκετ της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα.

Ουσιαστικά, απαιτήθηκε από τον Υφυπουργό να γίνει το αυτονόητο, εκείνο για το οποίο δεν θα έπρεπε καν να τον έχουν απασχολήσει... 

Ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης και οι συνεργάτες του, μπορούν τώρα να αφοσιωθούν, μετά από ορισμένα πράγματι πολύ δύσκολα 48ωρα, στην προετοιμασία του τελικού που προβλέπεται ότι θα είναι διαφήμιση για το χάντμπολ αλλά και την πατρίδα μας και θα συνδυασθεί με ορισμένες εξαιρετικές πρωτοβουλίες και ιδέες.

Εγινε αυτό που ήταν σωστό και δίκαιο. Με τον κατάλληλο σεβασμό στο χάντμπολ της ΑΕΚ.

 

No comments