Τσέλιος στο greekhandball.com : ΄΄ Η Βέροια το φαβορί, αλλά, η Αρτα έχει επιπλέον κίνητρο...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσέλιος στο greekhandball.com : ΄΄ Η Βέροια το φαβορί, αλλά, η Αρτα έχει επιπλέον κίνητρο...''


Ετοιμη είναι η Αναγέννηση Αρτας για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις Γυναίκες, με αντίπαλο την Βέροια 2017 και ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου  Γιώργος Τσέλιος, σχολίασε στο greekhandball.com  :  

'' Είναι μία γιορτή, κατεβαίνουμε να χαρούμε την διοργάνωση, γνωρίζοντας βεβαίως τις ελλείψεις μας. Η Βέροια είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς, αλλά, θα προπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι αξίζαμε να είμαστε εδώ. Πρόσφατα παίξαμε με την Βέροια και φέραμε ισοπαλία στην Αρτα, σε ένα ματς που μπορούσαμε να κερδίσουμε, ωστόσο, άλλο το παιχνίδι του πρωταθλήματος και άλλο του Κυπέλλου. Δεν πρέπει να πέσουμε σε αυτή την παγίδα. Ξέρουμε ότι αυτό το ματς θα είναι πιο δύσκολο, γιατί η Βέροια είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από εμάς και πιο πλήρης. Η Βέροια  είναι το φαβορί. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αν μπορούμε, θα κερδίσουμε και θα πάμε στον τελικό. Θα παλέψουμε.Ξέρουμε την σπουδαία παράδοση που έχει η Αναγέννηση Αρτας στο Κύπελλο και στην οποία άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς και το greekhandball.com.  Aυτή η παρακαταθήκη δίνει στα κορίτσια ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι έτοιμα και αποφασισμένα, έχουν άλλωστε την πείρα, έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα και ξέρουν ποιά είναι η Βέροια. Θα αγωνισθούμε όσο καλύτερα μπορούμε''.  

Η Αναγέννηση Αρτας θα ταξιδέψει στον Κορυδαλλό με τις 13 αθλήτριες που είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, τις :   

 Ανδρίτσου, Σκάρα, Μούρνου, Ράϊκου, Β.Θεοδοσοπούλου, Τ. Θεοδοσοπούλου, Νούλα, Σπυριδοπούλου, Καλλιακάτσου, Χάϊδου, Παπακοσμά, Δήμου, Μάστακα.  

No comments