Πελεκίδης στο greekhandball.com : '' Οι σκέψεις μου για τον ημιτελικό...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης στο greekhandball.com : '' Οι σκέψεις μου για τον ημιτελικό...''


Το Σάββατο ταξιδεύει από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα η αποστολή της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου την Νέα Ιωνία, την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στον Κορυδαλλό ενώ ήδη το τεχνικό τιμ πέρα από την τακτική ανάλυση, δοκιμάζει σχήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του παιχνιδιού, ενώ η βίντεο-ανάλυση είναι αναπόσπαστο κομμάτι των προπονήσεων ( ο αγώνας Νέας Ιωνίας-Αθηναϊκού είναι ως ο πλέον πρόσφατος, αυτός που δίνει ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα ). 

Το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πελεκίδη είναι λευκό, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Η 16άδα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τις : Τσικνάκη, Γκάτζιου, Χατζηπαρασίδου, Σεβδίλη, Κουκμίση, Μπατζαρακούδη, Μεντεσίδου, Παναγιωτίδου, Καραχαρίση, Νίκολιτς, Στογιάνοβιτς, Γιοβάνοφσκα, Καγιούμοβα, Μπελέσκα, Κατσούνη, Μαυροσαββίδου.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης είπε στο greekhandball.com : '' Ο ημιτελικός με την Νέα Ιωνία είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς άλλωστε είναι νοκ  άουτ ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συναντώνται οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο γυναικείο χάντμπολ τα τελευταία 10 χρόνια. Η Νέα Ιωνία έχει νεανική ομάδα, διψασμένη για τον τελικό και με μεγάλο κίνητρο, καθώς, αντιμετωπίζει την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο τα 2 προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να είμαστε 2 φορές πιο συγκεντρωμένοι, σοβαροί, πειθαρχημένοι και να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας ''. 


No comments