Μπόσκος στο greekhandball.com: «Όνειρο να βγω στο εξωτερικό - Η πρόταση της Αντεμάρ έγινε μετά από την μεγάλη μου εμφάνιση κόντρα στην Γαλλία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπόσκος στο greekhandball.com: «Όνειρο να βγω στο εξωτερικό - Η πρόταση της Αντεμάρ έγινε μετά από την μεγάλη μου εμφάνιση κόντρα στην Γαλλία»



Για την μεγάλη του μεταγραφή στην Αντεμάρ Λεόν, μίλησε στο greekhandball.com ο 20χρονος αριστερός ίντερ, Θοδωρής Μπόσκος.

Ο νεαρός διεθνής, που θα αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα από την νέα περίοδο, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ήταν ένα όνειρο να βγω στο εξωτερικό και να αντιμετωπίσω καθημερινά τις προκλήσεις, που μού έρχονται. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στην Ισπανία και θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου, για να γίνομαι καλύτερος και να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ. 

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου πρώτα απ' όλα, που με στηρίζει σε ό, τι κάνω εδώ και χρόνια. Επίσης, την ομάδα μου, που μέσα από αυτήν μπόρεσα να αναδειχθώ, τον Διομήδη Άργους. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Χαλκίδη, ο οποίος αυτά τα δύο χρόνια μού δείχνει εμπιστοσύνη. Εύχομαι μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πάνω απ' όλα υγεία!».

Ανέφερε, επιπλέον, στο greekhandball.com σχετικά με το... ιστορικό της μεταγραφής του: «Είχα μια μεγάλη πρόκληση στον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας απέναντι στην Γαλλία, εκτός έδρας, στον οποίο έκανα μια μεγάλη εμφάνιση (σ.σ. πέτυχε 7 τέρματα, ενώ χρησιμοποιήθηκε σε μέρος του δεύτερου ημιχρόνου) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πρόταση από την Αντεμάρ, την οποία βέβαια... άρπαξα, διότι δεν πρέπει να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες. Σε όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ και ο μάνατζερ μου, Λούκα Ντάσεβιτς (σ.σ. είναι μάνατζερ και του Παναγιώτη Παπαντωνόπουλου, που επίσης μετακινήθηκε από τον Διομήδη Άργους στην Αντεμάρ Λεόν), τον οποίο ευχαριστώ πολύ».

No comments