Δράμα: «Τι άλλο πρέπει να κάνουμε, για να έχουμε τον αυτονόητο σεβασμό...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράμα: «Τι άλλο πρέπει να κάνουμε, για να έχουμε τον αυτονόητο σεβασμό...»



Πολλά παράπονα από την διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησής τους (30-29) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ έχει, μεταξύ άλλων, η Δράμα, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. 


Aκολουθεί η ανακοίνωση της Δράμας:


«Οι Δραμινοί μετά από τις διακοπές του Πάσχα δουλεύουν σκληρά παρά το ότι ακόμη δεν κόπασαν στις τάξεις του συλλόγου οι αντιδράσεις για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, όπου για να αποκλειστούν οι Δραμινοί από την συνέχεια της διοργάνωσης χρειάστηκαν όχι 2-3 αλλά 14 (!!) σαφέστατες παραβάσεις κανονισμού, να μην πάρουν ούτε ένα πέναλτι σε 70 λεπτά αγώνα και να λυγίσουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης με πεντακάθαρα κάλπικο γκολ. Και όλα αυτά σ' ένα γήπεδο όπου παρουσία του κομισάριου κ. Παρτεμιάν και της αστυνομίας δεν τηρήθηκαν τα μέτρα COVID με περισσότερους του κανονικού φιλάθλους.

Για όλα τα παραπάνω οι Δραμινοί ενημέρωσαν όλους τους αρμοδίους φορείς της Ο.Χ.Ε., (Κ.Ε.Δ., Ε. Π. κλπ) στους οποίους παρέδωσαν και όλα τα βίντεο που αποδεικνύουν τα παραπάνω λειτουργώντας για ακόμη μια φορά προς το συμφέρον του αθλήματος. 

Στο στόμα όλων στην Δράμα κυριαρχεί το ''τι άλλο πρέπει να κάνουμε εδώ στην Δράμα για να έχουμε τον αυτονόητο σεβασμό''.

Fair Play λοιπόν στην συνέχεια όχι μόνο σ' εμάς, αλλά στο ίδιο το άθλημα».

No comments