Πέταγμα του Δικέφαλου προς τον τελικό... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέταγμα του Δικέφαλου προς τον τελικό...



Νίκη για τον ΠΑΟΚ με 28-20 σε βάρος της Νέας Ιωνίας, στη Μίκρα, για την 2η αγωνιστική των play-offs του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ηδη από το ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ προηγείτο με 13-5 ενώ από μετά το δεκάλεπτο πήρε σαφές προβάδισμα με διαφορά στο σκορ, κρατώντας χαμηλά το παθητικό του σε τέρματα.

Στην επανάληψη, η μαχητική Νέα Ιωνία βελτιώθηκε σε αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, αλλά, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση που είχε ήδη διαμορφωθεί και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται ως δίκαιο.

Καθοριστικό θα είναι, πλέον, το ματς του ΠΑΟΚ με την Βέροια 2017, το Σάββατο στην Ημαθία, για την 3η αγωνιστική των play-offs.

'' Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε, δεχθήκαμε μόνο 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε σοβαρότητα, αλλά,  κάναμε μόνο το πρώτο βήμα και είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε με δεύτερη νίκη την συμμετοχή στους τελικούς, κάτι που εάν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να το καταφέρουμε '' είπε στο greekhandball.com ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 5-3, 8-3, 11-4, 13-5  (ημίχρονο ), 15-8, 20-9, 22-11, 22-13, 26-16, 28-20. 

Διαιτητές : Μπέτμαν-Τζαφερόπουλος

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 9 , Μπατζαρακούδη, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 1, Παναγιωτίδου 2 , Κουκμίση , Μπελέτσκα, Στογιάνοβιτς 1 , Σεβδίλη 5, Κατσούνη, Νίκολιτς 4, Καραχαρίση, Γιοβανόβφσκα , Καγιούμοβα, Γκάτζιου  6.

Ν. ΙΩΝΙΑ (Ζιβούλοβιτς): Μανιά 4, Φράγκου 3, Μάγκου, Καρέλα 2, Μακρή, Αργυροπούλου 2 , Ντιμτσούδη 1, Κεπεσίδου 1 , Κολλύρη, Διακογιάννη 1, Χαριτίδη, Νοροτσέα, Ζηνωνίδου 4 , Στουγιαννίδου 2 .


No comments