Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών


Το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 17ο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και του ΟΑΠΝ Κοζάνης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ συνιστάται  όλοι όσοι εισέλθουν στην εγκατάσταση να έχουν υποβληθεί σε self-test covid-19.

Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους/φωτογράφους και όσοι βρίσκονται στην ειδική λίστα της Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

1ος ημιτελικός 14:00

ΑΕΚ - Διομήδης Άργους (ΟΧΕ ΤV)

2ος ημιτελικός 16:30

ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας (ΟΧΕ ΤV)

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Τελικός 16:00 (ΕΡΤ3)

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ

Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν το F4 θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, στο e-mail: mediaoxe@gmail.com

Το κάθε Μέσο μπορεί να διαπιστεύσει έναν Δημοσιογράφο, όπως και το κάθε πρακτορείο έναν φωτογράφο, ενώ λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τους Δημοσιογράφους και τους Φωτογράφους θα βασίζεται στην ειδική εγκύκλιο για την είσοδο των ΜΜΕ στους αγώνες χάντμπολ της περιόδου 2020-2021.

Όλοι οι Δημοσιογράφοι/Φωτογράφοι, των οποίων τα αιτήματα διαπιστεύσεων εγκριθούν:

*Θα αναγράψουν τα στοιχεία τους στην κατάσταση εισερχομένων στην εγκατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί ιχνηλάτιση.

*Θα συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο δήλωσης υγείας που θα βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου.

*Θα θερμομετριούνται και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε οποιοδήποτε έχει θερμοκρασία 37,5 και άνω.

*Θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα εντός και εκτός της εγκατάστασης.

*Θα βρίσκονται μόνο στους ειδικούς χώρους για τα Media και δεν θα έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Εξαιρούνται οι φωτογράφοι, οι οποίοι μπορούν βρίσκονται στις γωνίες του αγωνιστικού χώρου, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας.


No comments