Η ανάπαυση των πολεμιστών και οι δικές τους στιγμές.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ανάπαυση των πολεμιστών και οι δικές τους στιγμές....

 


Η διαχείριση της επιτυχίας, βάζει τις βάσεις για τον θρίαμβο και την επίτευξη του τελικού στόχου..

Και η  ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο, για το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, με τους πρωταγωνιστές της να ζούν τις στιγμές με τρόπο που δείχνει ότι όντως είναι, όπως περιέγραψε και ο πολύπειρος Νορβηγός παίκτης της, Χίκερουντ, μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Η νίκη με 4 γκολ στον πρώτο τελικό δεν άλλαξε τίποτα για την ρουτίνα της ΑΕΚ.

Απλώς, ήλθαν σε ρόλο πρωτεύοντα οι ανθρώπινες στιγμές των πρωταγωνιστών...

Ο εκ των μορφών του πρώτου τελικού, Τόμας Μπάουερ,  συζητούσε με τον Δημήτρη Καφφάτο που ήταν με την οικογένεια του και στη συνέχεια, οι δυό τους πήγαν για ένα σουβλάκι δίπλα στο ξενοδοχείο της αποστολής της ΑΕΚ, ώστε να μιλήσουν για το παιχνίδι.

Αλλοι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να δούν για λίγο αγαπημένα τους πρόσωπα που τους ακολούθησαν στη Χαλκίδα, αλλά, σε άλλα ξενοδοχεία καθώς κοντά στην ομάδα πέρα από παίκτες και τεχνικό τιμ είναι μόνο ο διοικητικός ηγέτης της Σταμάτης Παπασταμάτης και οι συνεργάτες του Στάθης Παπαχαρτοφύλης και Ηλίας Χάτσικας. 

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας απολάμβανε, με απόλυτη ηρεμία την βραδιά και την θέα στον Ευβοϊκό, σε ένα παγκάκι στην παραλία της Χαλκίδας, μαζί με αγαπημένο του πρόσωπο.

Την ίδια ώρα ο Σταμάτης Παπασταμάτης, που ήταν στο γήπεδο μαζί με τον γιό του Ανδρέα και παρέα απολάμβαναν την ομάδα της καρδιάς τους, συνομιλούσε σε χαλαρή  συζήτηση με συνεργάτες και φίλους του που πήγαν στη Χαλκίδα για τους τελικούς, προσπαθώντας και εκείνος να αποφορτισθεί. 

Ομορφες εικόνες και το πρωί του Σαββάτου, καθώς, πριν από το βίντεο και το γεύμα, τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ είχαν λίγο χρόνο στη διάθεση τους και ορισμένοι, πάντα με άδεια, είχαν την ευκαιρία να πάρουν δύναμη από τα παιδιά τους, τους γονείς τους, δικά τους αγαπημένα πρόσωπα που τους στηρίζουν σε αυτή την διαδρομή.   

Η ΑΕΚ θα προπονηθεί απόψε στις 8 μ.μ. , καθώς, αύριο ο τελικός αρχίζει στις 9 μ.μ.

Δείχνει, ωστόσο, με την σοβαρότητα και την οικογενειακή ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το γήπεδο, ότι είναι από κάθε άποψη έτοιμη.

Τα βλέμματα του Φλορίδο, του Πλάθα, του Ουγκάλντε, όταν κοιτούσαν τους συμπαίκτες τους να πανηγυρίζουν την νίκη στον πρώτο τελικό, η συγκίνηση του Λέμος, του Κεδέρη και των άλλων παιδιών, η κρυφή ικανοποίηση του Δημητρούλια και των συνεργατών του, δεν αποτυπώνονται εάν δεν τα έχεις ζήσει, δεν τα έχεις δεί από κοντά...

Εκφράζουν, όμως, κάτι δυνατό....   


No comments