Χάτσικας: «Είναι η χρονιά μας! - Η ΑΕΚ θα κατακτήσει πολλές ακόμα κορυφές» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χάτσικας: «Είναι η χρονιά μας! - Η ΑΕΚ θα κατακτήσει πολλές ακόμα κορυφές»

Αυτή είναι η χρονιά του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, τόνισε στο greekhandball.com ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Ηλίας Χάτσικας, που συνέβαλε στο να οικοδομηθεί η μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε χθες (30/05) το EHF European Cup και στόχο έχει το τρεμπλ.  

Δήλωσε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και απόλυτα ικανοποιημένοι για την κατάκτηση τόσο την προηγούμενη εβδομάδα του εγχώριου Κυπέλλου, όσο και του χθεσινού ευρωπαϊκού! Φέτος είναι η χρονιά μας!

Η ομάδα αυτή έθεσε από πολύ νωρίς τους στόχους της, γιατί ξέραμε την δυναμική και την ποιότητα αυτών των παιδιών, η οποία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, εμπειρία, σκληρή και στοχευμένη δουλειά του προπονητικού μας τιμ, είναι ικανή να νικήσει κάθε της αντίπαλο...

Υπήρξαν πολλές ατυχίες τραυματισμών και μάλιστα παικτών που η παρουσία τους στα ελληνικά γήπεδα θα φάνταζε όνειρο απατηλό πριν μερικά χρόνια, ωστόσο αυτή η άρτια δομημένη ΑΕΚ βρήκε λύσεις απέναντι σε όλα εκείνα τα προβλήματα, που αντιμετώπισε, χάρη στον ηγέτη της και Αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Παπασταμάτη, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο κ. Αλεξίου στην Διοίκηση του Ερασιτέχνη, σύντομα θα κάνουν όλους του φιλάθλους μας υπερήφανους κατακτώντας πολλές ακόμα κορυφές σε πολλά ακόμα αθλήματα. 

Επόμενος στόχος το Πρωτάθλημα επισφραγίζοντας έτσι τους κόπους όλων των συμμετεχόντων και γράφοντας με ''χρυσά'' γράμματα το 1ο τρεμπλ στην ιστορία του συλλόγου από την ίδρυσή του. Δύναμη μας ο κόσμος μας και τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους σε όλη μας αυτή την πορεία από την ίδρυση έως την κορυφή της Ευρώπης!».

No comments