Η επόμενη ημέρα του ρεαλιστή και γήινου ηγέτη... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η επόμενη ημέρα του ρεαλιστή και γήινου ηγέτη...

 


Αυτή η Δευτέρα ξεκίνησε όπως κάθε άλλη, για τον Σταμάτη Παπασταμάτη...

Γεμάτος από πλούσια συναισθήματα, ευτυχής γιατί είδε το τρίτο παιδί του, το χάντμπολ της ΑΕΚ, να πετά ψηλά, στην κορυφή, εκεί όπου θέλει να καμαρώνει την ομάδα που λατρεύει, αλλά, χωρίς να ξεφεύγει από το πρόγραμμα του.

Με ούτε καν τρείς ώρες ύπνο, σηκώθηκε όπως κάθε ημέρα νωρίς ώστε να πάει στο γραφείο του, γιατί η δουλειά τρέχει και ως γνήσιος τελειομανής, θέλει να ανταποκρίνεται όπου δεσμεύεται, με την ίδια συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Βέβαια, για την ακρίβεια, αυτή δεν είναι μία ημέρα ρουτίνας, αλλά, όσοι γνωρίζουν καλά τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ βεβαιώνουν ότι απολαμβάνει το σήμερα, σκεπτόμενος πως θα προετοιμάσει το αύριο, σχεδιάζοντας πως θα πορευθεί, με ποιά στρατηγική, επιλέγοντας το σωστό μονοπάτι.

Προφανώς, για αυτό έχει παντού φθάσει σε τοπ επίπεδο...

'' Είμαι χαρούμενος, ευτυχής, αλλά, χρειάζεται χρόνος για να ...χωνέψω τι έγινε...'' σχολίασε και αυτό ήταν όλο.

Μετά, τηλεφωνήματα, δουλειά, επαφές, σχεδιασμός γιατί  '' νιώθει ότι έχει να κάνει και άλλα πράγματα ''.

Το χάρηκε από χθες το βράδυ, αλλά, η καθημερινότητα είναι εδώ και δεν...αντέχει πανηγύρια διαρκείας...

'' Ευχαριστηθήκαμε, πάμε για το επόμενο τώρα, όσο και αν είναι σκληρό καμιά φορά για τον ίδιο τον εαυτό μας να μην τον αφήνουμε να βυθίζεται στην απόλαυση της επιτυχίας...'' λέει στο περιβάλλον του ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο άνθρωπος που μέσα στο μυαλό του έχει, πάντα, τη σκέψη για τη δημιουργία γηπέδου για το χάντμπολ της Ενωσης.

Πιθανότατα, αυτός ο ευρωπαϊκός τίτλος, θα σταθεί δυνατό να λειτουργήσει ως μέσο για να φθάσει στον στόχο του γηπέδου...

Ναι, θα ήθελε να το χαρεί περισσότερο, του αρέσει ότι τον θυμήθηκαν πάρα πολλοί για να του δώσουν συγχαρητήρια, αλλά, μέσα σε όλα αυτά, θα βρεί λίγο αργότερα τον χρόνο ώστε να καλέσει στο τηλέφωνο τον Στέλιο Σεραφείδη για να τον ευχαριστήσει, επειδή, έσπευσε με μήνυμα που του έστειλε, να τον συγχαρεί για τον ευρωπαϊκό τίτλο, αν και παλεύει με προβλήματα υγείας και περνά δύσκολες στιγμές.

'' Πάντα με συγκινεί ο Στέλιος γιατί σκέπτεται το χάντμπολ... '' παραδέχεται ο Σταμάτης Παπασταμάτης, που την επόμενη ημέρα του θριάμβου της ΑΕΚ είναι ακόμα πιο σεμνός και ταπεινός από ότι την προηγούμενη...Παράδοξο για τα ελληνικά δρώμενα...Φυσιολογικό για εκείνον...

Και εκείνος, από την πλευρά του, προκάλεσε τη συγκίνηση τόσων άλλων, που αγαπούν την ΑΕΚ, μα και το ελληνικό χάντμπολ...




No comments