Τούτσης: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργήσαμε ψυχολογικά, όταν μειώσαμε στο γκολ, αλλά δεν συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργήσαμε ψυχολογικά, όταν μειώσαμε στο γκολ, αλλά δεν συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό»

Διαφορετική εξέλιξη περίμενε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Κώστας Τούτσης, ότι θα έχει το ματς της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ (34-26), όταν το σύνολο της Ημαθίας μείωσε δις στο γκολ (18-17, 19-18), στο δεύτερο μέρος.

Επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε δίκαια. Ελπίζουμε να δούμε έναν ανταγωνιστικό τελικό από τον οποίο θα κερδίσει το άθλημα.

Όσον αφορά στο ματς, ξεκινήσαμε με καλή τακτική σκέψη, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, το γύρισε και είχε μία αξιόλογη διαφορά. Αλλάξαμε την άμυνα, πιέσαμε, πήραμε κάποιες μπάλες και όταν μειώσαμε στο γκολ, πίστεψα ότι η εξέλιξή του θα ήταν να πιεστεί περισσότερο η αντίπαλη ομάδα. Αυτό δεν συνέβη και εμείς υποχωρήσαμε, δεν μπορώ να καταλάβω ψυχολογικά πώς λειτουργήσαμε και εκεί που το ματς είχε πάρει την ροπή του ντέρμπι, τελικά δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν ήταν σε καλή 'μέρα και κάποιοι παίκτες, ίσως επηρέασε και το νεαρό της ηλικίας, αλλά νομίζω ότι είμαστε κερδισμένοι από την όλη διαδικασία. Αν η ομάδα κρατήσει τον κορμό της, πιστεύω του χρόνου θα πάμε ένα βήμα παραπάνω».

No comments