Γενική...επιστράτευση στην Ιστάντς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γενική...επιστράτευση στην Ιστάντς


Αγώνα δρόμου κάνει ο αρχηγός της Ιστάντς, Λάσσε Μπάλσταντ, ώστε να είναι έτοιμος για τον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ.

Προέρχεται από τραυματισμό και η κατάσταση του δεν εμπνέει σιγουριά αναφορικά με την συμμετοχή του, ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε απέναντι στην Ενωση.

Κριτήριο για την παρουσία του θα είναι η συμμετοχή του ή όχι στο προπονητικό φιλικό που θα δώσει την Δευτέρα η Ιστάντς στο γήπεδο της, με αντίπαλο την Μάλμε.

Προς το παρόν, η Ιστάντς ...τρέχει ώστε να ετοιμασθεί για τους δύο τελικούς με την ΑΕΚ, καθώς, δεν είναι άλλωστε συνηθισμένη σε ρυθμούς αυτού του επιπέδου, αλλά, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Η επιθυμία της Ιστάντς για την διεκδίκηση του τροπαίου είναι τέτοια, ώστε ο γκολκίπερ της Νίκλας Καφτ, αν και λείπει με τραυματισμό από τον  Δεκέμβριο, πιθανολογείται ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Αθήνα, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο άλλος γκολκίπερ της Ιστάντς, Ερικ Βέντφελτ, χτύπησε τον Φεβρουάριο και παραμένει εκτός.

 Η σουηδική ομάδα προχωρά από τον Ιανουάριο, με τους Οσκαρ Γιάνσεν και Σεμπάστιαν Γκλέμχορν, τους οποίους απέκτησε με μεταγραφή, καθώς, κινδύνευε να μείνει χωρίς τερματοφύλακα, αλλά, κανείς από τους δύο δεν έχει εμπνεύσει απόλυτα και για αυτό επιστρατεύεται αν και ανέτοιμος ο Καφτ.


No comments