''Θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια...''


Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Over Fm, ο αθλητικός διευθυντής του χάντμπολ της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης, είπε μεταξύ άλλων :  

Για το τι έγινε τελικά με την Ίσταντς: «Είναι θολή η εικόνα, αν και η Ίσταντς έστειλε και στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και σε εμάς τα κατάλληλα έγγραφα, για ένα κρούσμα σε αθλητή της. Με ένα κρούσμα οι σουηδικές αρχές δεν τους άφησαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, ενώ το αγωνιστικό πρωτόκολλο τους, προβλέπει ότι με ένα κρούσμα, αν αυτό γινόταν στη Σουηδία, θα έπαιζαν κανονικά αγώνα. Θα είχε αναβληθεί αν είχαν 5 κρούσματα, οπότε αυτό μας προξένησε εντύπωση. Ό,τι έγινε έγινε. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πριν τους τελικούς και για όλες τις διοργανώσεις είχε αποφασίσει ότι σε περίπτωση που υπάρξει ένα πρόβλημα με ομάδα που δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω κρουσμάτων, αμέσως θα ίσχυε η αρχή της υπαιτιότητας της αναβολής, με αποτέλεσμα και οι δυο αγώνες να γίνουν στην έδρας της ομάδας που δεν δημιούργησε το πρόβλημα».

Για το θέμα της έδρας: «Ψάχνουμε και εντός και εκτός Αθηνών. Είδαμε με μεγάλη μας λύπη για αυτή την εγκατάσταση του Γαλατσίου που δεν ανήκει πλέον στον αθλητισμό. Είναι μια αποτυχία όλου του αθλητικού κινήματος μια τέτοια εγκατάσταση η οποία είναι κόσμημα να μην χρησιμοποιείται για τον αθλητισμό, αλλά μόνο για θεατρικές ή για τηλεοπτικές παραγωγές. Ως προς τα υπέρ της Κοζάνης, είναι ένα έτοιμο γήπεδο, φιλόξενη πόλη η εγκατάσταση είναι γνωστή στους περισσότερους αθλητές μέσω της Εθνικής. Από την άλλη η Χαλκίδα είναι κοντά στην Αθήνα, ενδεχομένως με τη συμμετοχή μας του χρόνου στο European Handball League ή και τη SEHA League, θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση. Θα συνεκτιμήσουμε τους παράγοντες και θα δούμε ποιά είναι η καλύτερη λύση».

Για το ότι υπόλοιπες ομάδες δέχθηκαν να γίνει άμεσα το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες, αλλά και την Ομοσπονδία για τα αντανακλαστικά που επέδειξαν. Σε μια επίδειξη fair play δέχθηκαν να αγωνιστούν νωρίτερα και αυτό δείχνει κάτι για το άθλημά μας».

Για τον πιθανό ημιτελικό με τον Διομήδη: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου  και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Υπάρχει όντως μια κακή παράδοση με τον Διομήδη τα τελευταία χρόνια. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και θα δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για την ατυχία με τους τραυματισμούς: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει κάποιος από τους τραυματίες κάτι φέτος.  Μεγαλύτερες πιθανότητες έχει ο Ουγκάλντε που χειρουργήθηκε στις αρχές του Νοεμβρίου. Ωστόσο πρόθεσή μας είναι οι παίκτες μας να επιστρέψουν με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, ώστε η επόμενη χρονιά να μας βρει όλους μαζί και υγιείς στο 100%».


 

No comments