Αναβλήθηκε το Άρης Νίκαιας - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκε το Άρης Νίκαιας - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας

Η αναμέτρηση, Άρης Νίκαιας - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Handball Premier και υπό κανονικές συνθήκες θα διεξαγόταν το προσεχές Σαββατοκύριακο, αναβλήθηκε, καθώς στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας παρουσιάστηκαν κρούσματα κορονοϊού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης, που γνωστοποίησε η ΟΧΕ. 

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ήταν σε καραντίνα επί 10ήμερο και μοιραία απείχε όλη η ομάδα, και όχι μόνο τα 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τις προπονήσεις. Δρομολογείται, πλέον, η επιστροφή σε προπονητικούς ρυθμούς για τους Κυανόλευκους, που εύλογα ωστόσο χρειάζονται πίστωση χρόνου, ώστε οι αθλητές του να ετοιμαστούν ξανά έστω στοιχειωδώς. 

Η ΟΧΕ ενδέχεται να ορίσει την προσεχή Τετάρτη (12/05) την αναμέτρηση, Άρης Νίκαιας - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, που παραμένει σε εκκρεμότητα, αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι προέχει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα.

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα κορονοϊού στον Ιωνικού, μέλη του οποίου είχαν ταλαιπωρηθεί ξανά από τον ιό μέσα στο τρέχον έτος.


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments