Μπάουερ: «Υπάρχουν πολλοί μικροί λόγοι για την απόφασή μου να αποσυρθώ από την Εθνική Αυστρίας - Η ΑΕΚ θα φέρει στο σπίτι το ευρωπαϊκό τρόπαιο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπάουερ: «Υπάρχουν πολλοί μικροί λόγοι για την απόφασή μου να αποσυρθώ από την Εθνική Αυστρίας - Η ΑΕΚ θα φέρει στο σπίτι το ευρωπαϊκό τρόπαιο»



Για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της Αυστρίας μίλησε στο greekhandball.com ο 35χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τόμας Μπάουερ, ο οποίος αποκάλυψε πως πολλοί μικροί λόγοι και όχι ένας σοβαρός τον οδήγησαν στην απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Τόνισε, επιπλέον, ότι είτε προκρινόταν, είτε όχι, η Εθνική Αυστρίας στο EURO 2022 -τελικά, προκρίθηκε-, εκείνος θα αποχωρούσε. Αναφορικά με την ΑΕΚ, επιπλέον, επεσήμανε ότι πιστεύει ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του EHF European Cup.

Δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Aισθάνθηκα πως μετά από 20 χρόνια στις Εθνικές ομάδες, περισσότερα από την μισή ζωή μου, τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή, ώστε να αποσυρθώ. Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος μεγάλος λόγος, που με οδήγησε σε αυτή την απόφασή μου, αλλά υπάρχουν πολλοί μικροί. Νιώθω πως πήρα την σωστή απόφαση. Είμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό που φόρεσα την φανέλα με το εθνόσημο, για κάθε παιχνίδι από τα 165 συνολικά, είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην αθλητική διαδρομή μου. 

Η απόφαση πάρθηκε πριν από τα προκριματικά και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, πρόκρισης ή μη στην τελική φάση, θα αποσυρόμουν».

Σχετικά με τους τελικούς της ΑΕΚ, για το EHF European Cup, κόντρα στην Ίσταντς, σχολίασε: «Θα είναι σκληρή μάχη, όπως είναι άλλωστε κάθε τελικός. Όμως πιστεύω ότι θα φέρουμε στο σπίτι το τρόπαιο». 

No comments