Σαλαμίνα-ΑΕΚ στο αντίο ενός αστεριού της καρδιάς.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαλαμίνα-ΑΕΚ στο αντίο ενός αστεριού της καρδιάς....

 


Στη Σαλαμίνα μετακινήθηκε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, όπου φιλοξενείται σήμερα στις  18:00 από την τοπική ομάδα στα πλαίσια του 2ου Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος, μετά την αναβολή του 1ου Τελικού του EHF European Cup, στρέφουν την προσοχή τους στην πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Ο αγώνας έχει ιδιαίτερο συναισθηματικό και σημειολογικό ενδιαφέρον, πέρα από το αγωνιστικό διακύβευμα του, γιατί είναι ο τελευταίος στην λαμπρή και μακρά καριέρα του Χριστόφορου Μπακαούκα που θα παίξει απέναντι στην αγαπημένη ομάδα του, θαρρείς και το πεπρωμένο για εκείνον, όντως φυγείν αδύνατο, καθώς, έμεινε έως το τέλος της καριέρας του στην ΑΕΚ.

Το Final Four θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23/05 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, με την νικήτρια του αγώνα Σαλαμίνα-ΑΕΚ, να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Διομήδης Άργους – Ιωνικός ΝΦ.

O Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: “Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που πέρσι τον χάσαμε λόγω της πανδημίας. Το μυαλό μας έως τώρα ήταν στους Τελικούς με την Ισταντς και καλούμαστε να αλλάξουμε το μυαλό μας και να αγωνιστούμε σε μία έδρα όπως αυτή της Σαλαμίνας. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και το δείχνουμε στο παιχνίδι μας. Στοχεύουμε στο Final Four του επόμενου Σαββατοκύριακου. Θέλουμε να φανούμε σοβαροί και να φτάσουμε στη νίκη, χωρίς τραυματισμούς. Είμαστε μια οικογένεια και θα αγωνιστούμε και για τους τραυματίες της ομάδας μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα γήπεδα”.

No comments