Το ρεκόρ που προσδοκά ο Δημητρούλιας και η λυδία λίθος της πρόκρισης της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ρεκόρ που προσδοκά ο Δημητρούλιας και η λυδία λίθος της πρόκρισης της ΑΕΚ


 Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, που οδήγησε ως προπονητής της ΑΕΚ την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στη νίκη απέναντι στον Διομήδη Αργους, θα βρεθεί την Κυριακή σε μία ιδιότυπη θέση, στο σταυροδρόμι όπου η ιστορία συναντάται με το ρεκόρ και η προσμονή της επιτυχίας με την  πρόκληση για την διεκδίκηση μιας ιδιαίτερης διάκρισης.

Για τον Κατερινιώτη προπονητή, η παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου θα είναι η δεύτερη στον θεσμό, καθώς, είχε αντιμετωπίσει με τον Διομήδη την ΑΕΚ, το 2014 στα Ανω Λιόσια ( τότε είχε ηττηθεί, αλλά, επτά χρόνια μετά βιώνει μία άλλη πραγματικότητα ) ενώ εάν κατακτήσει το τρόπαιο θα είναι ο μόνος προπονητής χάντμπολ στην Ελλάδα ( ίσως και ο μόνος σε όλα τα ομαδικά σπορ...) που θα έχει κατακτήσει τίτλους σε 5 επίσημες διοργανώσεις (  Τσάλεντζ Καπ, Πρωτάθλημα Ανδρών, Πρωτάθλημα Γυναικών, Κύπελλο Ανδρών, Κύπελλο Γυναικών  ).

Προς το παρόν, κρατά χαμηλούς τόνους μιλώντας στο greekhandball.com και εκφράζεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς, καταλαβαίνει ότι  πρέπει να δώσει το κατάλληλο στίγμα στους παίκτες του : 

'' Ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει κανέναν τίτλο, αύριο είναι ευκαιρία να τον ακουμπήσουμε...Πολλά συγχαρητήρια στον Διομήδη που είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και με εξαιρετική ενέργεια, περιμέναμε να είναι κάπως έτσι. Είχαμε ζητήσει υπομονή γιατί το Κύπελλο είναι θεσμός εκπλήξεων. Οπως είχαμε πεί, συνεχίσαμε να παλεύουμε και ο χρόνος θα ήταν σύμμαχος μας. Είχαμε ηρεμία και υπομονή και σε συνδυασμό με την φυσιολογική κόπωση του αντιπάλου μας, αλλά και ανεβάζοντας στροφές στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε την πρόκριση. Είχαμε δουλέψει στο μυαλό μας το ενδεχόμενο να μην κριθεί νωρίς το ματς και είχαμε προετοιμασθεί κατάλληλα και πνευματικά. Δε σταματήσαμε την προσπάθεια, ξεπεράσαμε τις δυσκολίες, το αντίδοτο ήταν η επιμονή και η προσήλωση μας στο πλάνο. Οταν είσαι φαβορί πρέπει να είσαι έτοιμος από κάθε άποψη προτού μπείς στο γήπεδο και να αισθάνεσαι την έννοια του χρόνου, να επιμένεις συνέχεια ως προς το τι θα κάνεις και όχι να ασχολείσαι με το αν κυλάει ο χρόνος ή όχι. Η κατάληξη του αγώνα, έδειξε ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα  ''. 


No comments