Ομιλία καρδιάς από τον Σ.Παπασταμάτη στους παίκτες της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ομιλία καρδιάς από τον Σ.Παπασταμάτη στους παίκτες της ΑΕΚ

 


Για τον Σταμάτη Παπασταμάτη, τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, ο δρόμος μέχρι τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup δεν ήταν στρωμένος με...άνθη, το αντίθετο μάλιστα.

Χρειάσθηκε να διαχειρισθεί σύνθετες καταστάσεις, να πάρει δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις, να αντιδράσει άμεσα, να επαναπροσδιορίσει δεδομένα, να στηρίξει, να προνοήσει, αλλά, να που είναι πλέον κοντά στην υλοποίηση του ονείρου του, του ευρωπαϊκού τροπαίου για την ομάδα της καρδιάς του, αυτήν που όλη η οικογένεια του, από τον συγχωρεμένο κυρ Ανδρέα μέχρι τον βενιαμίν, τον Νικόλα, υποστήριζε πάντα με αφοσίωση και θέρμη.

Το greekhandball.com  πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της, σύντομης, ομιλίας που έκανε ο Σταμάτης Παπασταμάτης προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, βεβαίως, όχι χθες, παραμονή του αγώνα, ώστε να μην φορτίσει ( περισσότερο ...) συναισθηματικά την ομάδα, αλλά, πριν από τον πρώτο τελικό.

Ατομα που άκουσαν αυτή την ομιλία, βεβαιώνουν ότι ήταν ιδιαίτερα εμψυχωτική και στο ύφος όπου ξέρει άριστα να ισορροπεί ο Σταμάτης Παπασταμάτης, συνδυάζοντας για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, τους ρόλους του προέδρου, του χρηματοδότη, αλλά και της πατρικής φυσιογνωμίας, που φροντίζει ώστε η ομάδα αυτή να λειτουργεί όντως ως οικογένεια, με ασφάλεια, σιγουριά αλλά και υποχρεώσεις και φιλοδοξίες.

Να τι είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com :

'' Αυτή είναι η μεγάλη στιγμή σας. Η κορυφαία στην καριέρα σας, για σχεδόν όλους σας, καθώς, πλην του Κριστιάν ( Ουγκάλντε ), δεν είχατε έως τώρα την ευκαιρία να κατακτήσετε ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και τώρα είστε εδώ. Αυτά τα ματς κερδίζονται σχεδόν πάντα από την ομάδα που το θέλει περισσότερο. Θέλω να σας δώ να μπείτε μέσα και να δείξετε σιδερένια θέληση για να κατακτήσετε το Κύπελλο, να γραφτείτε στην ιστορία, να τιμήσετε την φανέλα με αυτό το σήμα, την ΑΕΚ !  Πάρτε αυτό που σας αξίζει, με την αξία, το ταλέντο, την καρδιά και την ψυχή σας, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία. Και την Δευτέρα περιμένω τους αρχηγούς σας, με το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο γραφείο μου, για να πούμε τα περαιτέρω...'' 


No comments