Μπόσκος: «Η ΑΕΚ... έπαθε και έμαθε - Θέλω μετάλλιο με τον Διομήδη Άργους, πριν αποχωρήσω» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπόσκος: «Η ΑΕΚ... έπαθε και έμαθε - Θέλω μετάλλιο με τον Διομήδη Άργους, πριν αποχωρήσω»

Ο Θοδωρής Μπόσκος, που σημείωσε 8 γκολ για τον Διομήδη Άργους στον σημερινό (22/05) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών, κόντρα στην ΑΕΚ (34-25), επεσήμανε στο greekhandball.com, σχετικά με την νίκη των Κιτρινόμαυρων, ότι η Ένωση... έπαθε και έμαθε και τόνισε ότι θέλει μετάλλιο με τους «Λύκους», πριν αποχωρήσει για την ισπανική, Αντεμάρ Λεόν, με την οποία έχει συμφωνήσει.

Δήλωσε: «Όσον αφορά στα 8 γκολ μου, είναι μια προσωπική επιτυχία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό. Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί σήμερα, μπήκαμε στο ματς, όπως μάς είχε πει ο προπονητής μας και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. 

Στο πρώτο μέρος, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, στο δεύτερο αντέξαμε μέχρι το 45ο λεπτό. Στην συνέχεια, μετά το 45', κάναμε αρκετά λάθη και γι' αυτό ''άνοιξε'' η διαφορά. Βέβαια, θα μπορούσαν τα τέρματα της διαφοράς να ήταν λιγότερα, δεν είναι αντιπροσωπευτικό το σκορ. 

Λόγω απειρίας -ο μέσος όρος ηλικίας μας είναι 22-23 ετών- θεωρώ ότι δεν μπορέσαμε να αντέξουμε έως το τέλος. Όλα τα παιδιά, παρ' όλα αυτά, έχουν πολύ μέλλον και πιστεύω ότι θα στελεχώνουν την Εθνική Ανδρών.

H ΑΕΚ είναι σίγουρο πως θα είδε πολλά βίντεο, για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Πιστεύω ότι... έπαθε και έμαθε, μετά από τα στραβοπατήματα που είχε σε παιχνίδια, στα οποία μας αντιμετώπισε. 

Έχω ακόμα ορισμένα ματς Πρωταθλήματος με τον Διομήδη Άργους και μετά θα ενσωματωθώ στην νέα μου ομάδα, την Αντεμάρ Λεόν, στην Ισπανία. Θέλω να έχω ένα μετάλλιο με τον Διομήδη, πριν αποχωρήσω και θεωρώ ότι θα προλάβω».

No comments