Δημητρούλιας: «Η διάθεση των αθλητών μας φανερώνει την επίγνωσή τους για την ιστορική αποστολή μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Η διάθεση των αθλητών μας φανερώνει την επίγνωσή τους για την ιστορική αποστολή μας»

Η διάθεση των αθλητών της ΑΕΚ φανερώνει την επίγνωσή τους για την αποστολή της ομάδας ενόψει των ιστορικών τελικών κόντρα στην Ίσταντς για το EHF European Cup, υπογράμμισε στο greekhandball.com ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά την πρόκριση των Κιτρινόμαυρων, χάρη στην νίκη τους (41-19) με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας, στην Β' φάση του Κυπέλλου Ανδρών.

Ανέφερε: «Tο ματς δεν επιδέχεται κριτικής κυρίως λόγω του αναγκαστικού ρόστερ της ομάδας του Άρη. Αυτό, όμως, δεν σχετίζεται με την ικανοποίησή μου για την ενέργεια της ομάδας μου. Το μόνο που ζητήσαμε απόψε από τους αθλητές μας ήταν να δουλέψουμε πνευματικά τα πρώτα 10 λεπτά των ημιχρόνων μας, ένας τομέας που μας έχει προβληματίσει κατά καιρούς σε πολλά και σημαντικά ματς. Τα παιδιά πραγματοποίησαν όντως εξαιρετικά ξεκινήματα (10-2 στο πρώτο και 9-1 στο δεύτερο, δηλαδή επιμέρους 19-3) και δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό. 

Η ομάδα από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία της μετά από την επιστροφή και των διεθνών για τους 2 τελικούς του EHF European Cup, και η διάθεση όλων των αθλητών μας, παρά την όποια πνευματική ή σωματική κόπωση, φανερώνει την επίγνωσή τους για την ιστορική αποστολή μας».

No comments