Γρηγοράκης: «Δίνουμε πολύ βάση στην δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία - Θετική η παρουσία των νεαρών» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοράκης: «Δίνουμε πολύ βάση στην δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία - Θετική η παρουσία των νεαρών»

Πολύ βάση στην δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία δίνει ο Άρης Νίκαιας, επεσήμανε στο greekhandball.com ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γρηγοράκης, ο οποίος επέλεξε να δώσει ευκαιρία κόντρα στην ΑΕΚ (41-19) σε 5 νεαρούς αθλητές (Εφραιμίδης, Σιμόπουλος, Καλπέρης, Παϊπάης, Τζώρτζης). Τόνισε, μάλιστα, ότι η παρουσία τους ήταν συνολικά θετική.

Δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, τής ευχόμαστε όλοι καλή τύχη στους τελικούς και με το καλό να φέρει το τρόπαιο στην πατρίδα μας.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, επιλέξαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές, οι οποίοι έπαιξαν για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς σκόραραν. Δίνουμε πολύ βάση στην δουλειά, που κάνουμε στην Ακαδημία μας και θέλουμε να παίρνουν χρόνο και ποιοτικά λεπτά τα δικά μας παιδιά. Ήταν συνολικά θετική η παρουσία των συγκεκριμένων παιδιών στον αγώνα και αποκόμισαν οφέλη. Θα ήθελα να πω μπράβο στους νεαρούς αθλητές μου, που άρπαξαν την ευκαιρία. Σ' ένα τόσο δύσκολο ματς κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να έχουν συνολικά καλή εικόνα. 

Θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τα επόμενα δύο ματς απέναντι σε Ιωνικό και Δούκα και να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται την τρέχουσα σεζόν».

No comments