Τέλος εποχής για τον Μάκη Ρόμπη στον Αερωπό Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος εποχής για τον Μάκη Ρόμπη στον Αερωπό Έδεσσας

Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν... Έτσι και ο κύκλος του Μάκη Ρόμπη στα διοικητικά του Αερωπού Έδεσσας «έκλεισε», μετά από 12 χρόνια προσφοράς.

Μετά από την τελευταία αναμέτρηση Πρωταθλήματος της ομάδας του, κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, ο πρώην πια Πρόεδρος του Αερωπού, κ. Ρόμπης, ένας από τους πιο τίμιους και αγαπητούς ανθρώπους του αθλήματος, ανακοίνωσε στα μέλη της ομάδας της Έδεσσας πως αποχωρεί από τον σύλλογο. Ο ίδιος είχε λάβει την απόφαση στα μέσα της τρέχουσας σεζόν και όπως πάντα, έτσι και αυτή την γεμάτη δυσκολίες αγωνιστική περίοδο, μολονότι ο Αερωπός δεν είχε από ένα σημείο της σεζόν και μετά βαθμολογικό κίνητρο, στάθηκε έως το τέλος δίπλα στην ομάδα που υπηρέτησε με ζήλο και μεράκι. 

Ο αγνός και ταπεινός «εργάτης» του Αερωπού προσέφερε τα μέγιστα επί 12 συναπτά έτη και ειδικά την τελευταία τετραετία από την θέση του Προέδρου, συνδυάζοντας την παρουσία του με τις σπουδαιότερες επιτυχίες της ομάδας και την καταξίωσή της στις κορυφαίες δυνάμεις του ελληνικού χάντμπολ. Ο κ. Ρόμπης απουσίασε μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια από ελάχιστα παιχνίδια, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, του Αερωπού των τριών ευρωπαϊκών συμμετοχών.

Μοιραία η αποχώρηση του κ. Ρόμπη από τα διοικητικά, ενός ανθρώπου που ήταν διαθέσιμος πάντα, συνεισέφερε στην οργάνωση, στην ομαλή λειτουργία της ομάδας και στην διατήρηση του οικογενειακού κλίματος, δημιουργεί ερωτηματικά για το μέλλον στις τάξεις του Αερωπού, που όμως έχει μάθει να μάχεται, χάρη κιόλας στον μαχητή που είχε για χρόνια στο τιμόνι του...

No comments