'' Παίζουμε στον τελικό '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Παίζουμε στον τελικό ''

 


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος, μετρά πλέον αντίστροφα για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και δηλώνει στο greekhandball.com για τον ημιτελικό με τον Φίλιππο Βέροιας : 

'' Για εμάς είναι σαν τελικός αυτό το παιχνίδι, είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και ελπίζουμε να εμφανισθούμε όπως πρέπει και να είμαστε στον τελικό της Κυριακής. Μεγάλη και στον αγωνιστικό και στο ψυχολογικό τομέα είναι η απουσία του αρχηγού μας Απόστολου Παλάσκα, αλλά, κάθε δυσκολία είναι και μία ευκαιρία για όλους τους αθλητές, ώστε να δώσουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν το κενό. Σίγουρα, ο Φίλιππος είναι μία ομάδα που διαρκώς βελτιώνεται. Είναι πλήρης σε κάθε θέση και περιμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι ''. 

Συνάντηση παλιών γνώριμων είναι αυτή ανάμεσα στον Φίλιππο και τον ΠΑΟΚ.

Πέρσι, ήταν στον ΠΑΟΚ οι  Κωστακίδης, Κριούτσκοφ, Μπαλτατζής οι οποίοι αγωνίζονται στον Φίλιππο ενώ οι Νικολαίδης, Καραγκιοζόπουλος, Τζωρτζίνης που ήταν στην προηγούμενη σεζόν στον Φίλιππο, παίζουν  στον ΠΑΟΚ.     

Πλην της απουσίας του Παλάσκα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο ουσιαστικό πρόβλημα, καθώς, θεωρείται ότι δυσκολίες με μικροτραυματισμούς θα ξεπερασθούν.

No comments