Σαν σήμερα (20/05), πριν από 9 χρόνια, ο Διομήδης Άργους έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Challenge Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαν σήμερα (20/05), πριν από 9 χρόνια, ο Διομήδης Άργους έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Challenge Cup



Eννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (20/05) από μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού χάντμπολ και αθλητισμού συνολικά. Ο Διομήδης Άργους έκανε το πρώτο βήμα, στις 20 Μαΐου 2012, για την κατάκτηση του Challenge Cup (νυν EHF European Cup), όταν επικράτησε της ελβετικής, Wacker Thun, με 26-23 στον πρώτο τελικό.

Στον επαναληπτικό αγώνα, μία εβδομάδα αργότερα, ηττήθηκε εκτός έδρας με 22-20, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου χάρη στην διαφορά τερμάτων.

Οι «Λύκοι» έγραψαν στην σελίδα τους στο Facebook, από την οποία αντλήθηκε το παρακάτω βίντεο: «Σαν σήμερα, 9 χρόνια πριν, μια παρέα Λύκων έγραφε ιστορία βάζοντας τις βάσεις στον πρώτο τελικό του Challenge Cup για την μεγαλύτερη έως τώρα, σε συλλογικό επίπεδο, διάκριση του αθλήματός μας. Η 'μέρα που όλη η Ευρώπη υποκλινόταν στο μεγαλείο της ψυχής και της θέλησης μιας ελληνικής ομάδας.

9 χρόνια μετά οι Λύκοι είναι εδώ, τιμώντας το παρελθόν και την βαριά παρακαταθήκη τους, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και διατηρώντας το όνομα του Διομήδη εκεί που τού αξίζει. Ψηλά!».


No comments