Λέμος: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πανηγυρίσουμε το Κύπελλο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λέμος: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πανηγυρίσουμε το Κύπελλο»

Ο Πατρίκ Λέμος είχε πολύ θετική παρουσία (8 τέρματα) στον σημερινό (22/05) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών, στον οποίο η ΑΕΚ επικράτησε με 34-25 του Διομήδη Άργους και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Βραζιλιάνος αθλητής της Ένωσης, που αισθάνεται ενόχληση στην γάμπα του, εξαιτίας κόπωσης, μίλησε στο greekhandball.com.

Ανέφερε: «Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά, όλη η ομάδα έδωσε το 101% των δυνατοτήτων της. Σε αυτή την φάση τα παιχνίδια είναι μονά και επομένως πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και προσεκτικός, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την πρόκριση, γιατί σε τέτοια ματς όλα μπορεί να συμβούν. 

Και αύριο, στον τελικό, θέλουμε να καταβάλλουμε την ίδια και ακόμα περισσότερη προσπάθεια, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πανηγυρίσουμε το Κύπελλο, η ΑΕΚ πρέπει να στοχεύει μόνο στην κορυφή. 

Αναφορικά με την παρουσία μου στο σημερινό παιχνίδι, το πιο σημαντικό για εμένα είναι να καταφέρνει η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει. Φυσικά και θέλω να έχω θετική εικόνα στα παιχνίδια, αλλά όπως προανέφερα στόχος όλων πρέπει να είναι η κατάκτηση του τροπαίου».

No comments