Δράμα: «Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι η κορυφή μιας πυραμίδας επιτυχιών...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράμα: «Το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι η κορυφή μιας πυραμίδας επιτυχιών...»



Στην είσοδό της στα πλέι οφ της Handball Premier αναφέρθηκε, μέσω δελτίου Τύπου της, η Δράμα, η οποία εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Δράμας:


«Ιστορικές στιγμές ζουν αθλητές, προπονητές και τα μέλη του Bianco Monte Δράμα 1986. Με την είσοδό τους στην τετράδα του πρωταθλήματος κατέκτησαν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και την επόμενη σαιζόν θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Δραμινοί στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάστηκαν πολλοί δυνατοί, ήταν σοβαροί αγωνιστικά και έπαιξαν όμορφο handball σε όλα τα παιχνίδια ενώ έχασαν σε όλη την διάρκεια της σαιζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μόνο τρία παιχνίδια και αυτά στο γκολ, ενώ ακόμη υπάρχει η πικρία για την κατάφωρη άνευ προηγουμένου διαιτητική αδικία που στέρησε στην ομάδα μας την συμμετοχή της σε ένα τελικό Κυπέλλου.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα μιας μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο 18 χρόνια, και είναι αποτέλεσμα μεγάλης αγωνιστικής προσφοράς πολλών αθλητών και προπονητών που διαχρονικά υπηρέτησαν τον σύλλογο. Το φετινό όμως roster ήταν αποφασισμένο για μια μεγάλη διάκριση και το κατάφερε.

Το Ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι η κορυφή μιας πυραμίδας επιτυχιών του Δραμινού συλλόγου. 

Από τον σύλλογο ξεκίνησαν πολλοί αθλητές που μεταγράφηκαν στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου όπως αυτό της Γερμανίας, και σε πολλές όμως ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού πραγματοποιώντας τα αθλητικά τους όνειρα. 

Πολλές πανελλήνιες νίκες κατέκτησε η Δραμινή ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και πολλοί αθλητές του κατέκτησαν τα μόρια για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. 28 αθλητές του συλλόγου έχουν συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες των Εθνικών ομάδων. 

Τα τελευταία 7 χρόνια ο σύλλογος πραγματοποίησε αθλητικές συνεργασίες με ομάδες από την Σερβία την Ρουμανία και την Βουλγαρία ώστε οι αθλητές μας να αποκτήσουν διεθνείς εμπειρίες, ενώ μεγάλη είναι η επισκεψιμότητα στην ακριτική Δράμα λόγω των δράσεων του συλλόγου. 

Η μεγάλη όμως πίκρα όλων είναι ότι αυτή την χρονιά που η ομάδα παρουσιάστηκε δυνατή όσο ποτέ δεν μπόρεσαν οι πολυπληθείς φίλαθλοι να την χαρούν από κοντά. Ελπίζουμε ότι την επόμενη χρονιά θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο ακόμη πιο δυνατοί και με την παρουσία και την στήριξη των φιλάθλων μας θα πάμε πιο ψηλά.

Σε ειδική εκδήλωση ο σύλλογος μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα παρουσιάσει την ιστορία του, το έργο του και τις μεγάλες διακρίσεις του όπου θα τιμηθούν οι πρωταγωνιστές της φετινής ομάδας αλλά και πολλοί ΄΄σημαντικοί΄΄ σε όλη την πορεία του. 

Το πολυτελές ξενοδοχείο Grand Challet, και η τεράστια εταιρεία των Αδελφών Χιλιώτη στήριξαν  από το 2009 και συνεχίζουν να στηρίζουν τον σύλλογο για πολλά χρόνια. Η κορυφαία εταιρεία RAYCAP με την τεράστια προσφορά στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια ήταν υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας. 

Πριν τρία όμως χρόνια ήρθε και αγκάλιασε τον σύλλογο η εταιρεία επεξεργασίας και εξόρυξης μαρμάρου BIANCO MONTE KAVAZIS MARBLES και έδωσε την δυνατότητα στους Δραμινούς να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα που όλοι ονειρευόταν, παίζοντας τεράστιο ρόλο στις επιτυχίες του συλλόγου.

Συγκινητική όμως ήταν και η προσφορά πολλών άλλων χορηγών οι οποίοι όλοι μαζί θα τιμηθούν από τον σύλλογο για την προσφορά τους στην εκδήλωση που ξεκίνησε να ετοιμάζεται. 

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος λειτουργεί και γυναικείο τμήμα το οποίο έφτασε να διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδό του στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Θέλουν όλοι να πανηγυρίσουν την ιστορική για την πόλη διάκριση αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα Play off  που θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Ιουνίου κρατούν όσο γίνεται αθλητές προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας  συγκρατημένους. 

 Όλοι είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά ώστε τα καλύτερα να είναι στο μέλλον».

No comments