Pregame: Αερωπός Έδεσσας - Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας - Δράμα

Την δεύτερη στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Handball Premier, Δράμα, φιλοξενεί αύριο (10/04, 18:00), για την 11η αγωνιστική, o Αερωπός Έδεσσας, που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο την Πυλαία (30-25). Οι Δραμινοί επίσης προέρχονται από ήττα (29-30) κόντρα στον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ.

Ο αθλητής του Αερωπού, Σάκης Αθανασίου (25χρονος τερματοφύλακας), τόνισε στο greekhandball.com: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς σε αυτή την κατάσταση που είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη, για να ανεβεί η ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Εκτός πλάνου του Γιάννη Πηλαλίδη βρίσκεται ο τραυματίας, Κυριακού.

Ο παίκτης της Δράμας, Έκτωρας Πολύδωρος (25χρονος πίβοτ), υπογράμμισε σχετικά σε δήλωση, που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας η ομάδα του, μέσω δελτίο Τύπου: «Υπάρχει μεγάλη πίκρα στην ομάδα από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πολύ καλά, όμως, ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να βρούμε το ίδιο πάθος και να βγάλουμε αντίδραση, μια και είμαστε σε μια βαθμολογική θέση που υπόσχεται πολλά και καταφέραμε με πολύ προσπάθεια. Παρά τα προβλήματα που έχουμε, θα παίξουμε όλοι για όλους, για να μην... πετάξουμε την ευκαιρία, που έχουμε μπροστά μας, την οποία επαναλαμβάνω ότι πετύχαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Οι Παπαδόπουλος, Παπάζογλου Θ. ταλαιπωρήθηκαν όλες τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας από αμυγδαλίτιδα και σήμερα (09/04) μόνο αναμένεται να γυμναστούν με την ομάδα. Ο Παπαδόπουλος, ωστόσο, πρόκειται να αγωνιστεί, ενώ για τον Παπάζογλου οι πιθανότητες δεν φαίνεται ότι είναι με το μέρος του. Ο Τόσκας είχε υποστεί διάστρεμμα, αλλά επανήλθε και θα αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Κοτσαμαρίκογλου που παραμένει τραυματίας (θλάση).

No comments