Pregame: ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης Νάουσας

Ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου, ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί αύριο (10/04, 18:00) τον Ζαφειράκη Νάουσας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Handball Premier, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του (6 διαδοχικές νίκες). 

Ο Σέρβος αθλητής των Ασπρόμαυρων, Μπόγκνταν Μέντουριτς (32χρονος πίβοτ), επεσήμανε στο greekhandball.com: «Τα προηγούμενα δύο παιχνίδια κόντρα στην Πυλαία και στην Δράμα ήταν πολύ σημαντικά για εμάς. Καταφέραμε να κατακτήσουμε νίκες, που μας επιτρέπουν να είμαστε περισσότερο ήρεμοι απέναντι σε Ζαφειράκη Νάουσας, Φαίακα Κέρκυρας και Φίλιππο Βέροιας. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν έχουμε κίνητρα, ώστε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας και να παίξουμε όμορφο χάντμπολ. Έχουμε καθήκον προς τον σύλλογο, που εκπροσωπούμε, την φανέλα που φοράμε και τους οπαδούς μας και γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες».

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Καραγκιοζόπουλου, λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός πλάνου για το συγκεκριμένο ματς έχουν τεθεί οι επίσης τραυματίες, Κυριακίδης, Γιορανίδης.

Από την άλλη, ο παίκτης του Ζαφειράκη, Γιώργος Θεοδωρόπουλος (25χρονος πλέι μέικερ), ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και την διαφορά δυναμικής με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, όπως σε κάθε παιχνίδι. Μόνο θετικά και εμπειρία έχει να κερδίσει η ομάδα μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές».

Δίχως απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα της Νάουσας.

No comments