Pregame: Φίλιππος Βέροιας- Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας- Φαίακας Κέρκυρας



Στην Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (10/11, 15:00, Livestreaming: «Α.Ο. Φαίαξ Handball» - Facebook) τον Φίλιππο Βέροιας, θα ταξιδέψει ο Φαίακας Κέρκυρας, που είχε ρεπό την 10η αγωνιστική. Αντίθετα, η ομάδα της Ημαθίας, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του 2ου ομίλου της Handball Premier, δύο πάνω από τους ουραγούς νησιώτες, προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας (23-23).

Ο αθλητής του Φιλίππου, Σταύρος Παπαδόπουλος (41 ετών αριστερός εξτρέμ), δήλωσε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε από τρία παιχνίδια, στα οποία παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα, που θέλαμε. Θα πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και στόχος μας να είναι πάντα η νίκη. Για εξήντα λεπτά να μοχθούμε γι' αυτήν. Στα προηγούμενα ματς, καταφέρναμε να είμαστε μπροστά στο σκορ, αλλά δεν κατακτήσαμε τους δύο βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αυτή την φορά, κόντρα στον Φαίακα και να διεκδικήσουμε την νίκη, για να ανέβουμε ενδεχομένως ένα ακόμα σκαλοπάτι στην βαθμολογία».

Πλήρης πρόκειται να παραταχθεί ο Φίλιππος.

Από την άλλη, ο παίκτης των Φαιάκων, Θανάσης Νάστος (23χρονος αριστερός εξτρέμ), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας είναι για εμάς ακόμη ένα παιχνίδι-μάθημα. Είμαστε μια νέα ομάδα, που δουλεύει για το μέλλον. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Στόχος μας είναι στην τρέχουσα περίεργη σεζόν, που διανύουμε, να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία, θα παλέψουμε το παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Απών θα είναι ο Κόντης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (θλάση δεύτερου βαθμού).

No comments