Λόκεν στο greekhandball.com : '' Πάμε ΑΕΚ, θα είμαι μαζί σας για την πρόκριση! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λόκεν στο greekhandball.com : '' Πάμε ΑΕΚ, θα είμαι μαζί σας για την πρόκριση! ''


Ο Δανός Γιόνας Λόκεν, παρακολουθεί με λαχτάρα και ξεχωριστό ενδιαφέρον την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ και εύχεται τα καλύτερα στον ημιτελικό με την Γκορένιε, για την αγαπημένη  του Ενωση, με την οποία έπαιξε στον τελικό με την Ποτάϊσα Τούρντα.

Το μήνυμα που στέλνει στην  ΑΕΚ της καρδιάς του, μέσω του greekhandball.com, o 33χρονος ο οποίος μας είπε μάλιστα ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και από τη νέα σεζόν, θα ξεκινήσει καριέρα ως προπονητής, αρχικά ως βοηθός σε τεχνικό τιμ, όπως πιστεύει ότι είναι το ορθόδοξο : 

'' Ολα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ έχουν τους καλύτερους χαιρετισμούς μου. Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΚ στους ημιτελικούς. Ελπίζω ότι η ΑΕΚ θα προκριθεί στον τελικό και αυτή την φορά θα φέρει το τρόπαιο πίσω στο σπίτι. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες ώστε να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ, την εμπιστεύομαι ως ομάδα. Παρακολουθώ κάθε φορά τα παιχνίδια της,  ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα όπως είναι φυσικό για τα παιδιά με τα οποία ήμουν συμπαίκτης στην ΑΕΚ. Νιώθω πολύ άσχημα για το γεγονός ότι δεν μπορώ να έλθω στην Αθήνα και να δώ το ματς, να υποστηρίξω την ΑΕΚ, αλλά, είναι δύσκολες οι συνθήκες αυτή την περίοδο. Θα είναι, πάντως, σα να βρίσκομαι δίπλα στην ΑΕΚ. Πάμε ΑΕΚ ! ''. 

No comments