΄΄ Μάχη΄΄ περιμένει ο Χαλκίδης, '' φαβορί '' χρίζει ο Μπούνας, όμορφο παιχνίδι στο Αργος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄ Μάχη΄΄ περιμένει ο Χαλκίδης, '' φαβορί '' χρίζει ο Μπούνας, όμορφο παιχνίδι στο Αργος


Διομήδης-Δούκας την Τρίτη 20/4 στις 18.00 στο κλειστό της Ν. Κίου και ο προπονητής της ομάδας του Αργους Γιώργος Χαλκίδης, όπως και ο αθλητής των '' Λύκων ''  Γρηγόρης Τζίμπουλας, είπαν στο λογαριασμό του Διομήδη στο διαδίκτυο : 

Γιώργος Χαλκίδης

«Από τη στιγμή που δηλώσαμε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας ο αυριανός αγώνας απέκτησε ξεχωριστή θέση και σημασία στο καλεντάρι μας. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να δώσουμε το παρών στο Final 4.

Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε εντατικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Δούκα, ενώ κάναμε και το κατάλληλο rotation στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη Νίκαιας. Θέλω όλοι οι αθλητές μου να είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε την εμπειρία και τη θέληση να διαχειριζόμαστε τέτοιους δυνατούς αγώνες υπό πίεση. Στόχος μας αύριο να βγάλουμε και πάλι πολλή ενέργεια και πάθος πραγματοποιώντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση.

Πιστεύω πολύ στους αθλητές μου και στις δυνατότητες τους και θα είναι όλοι έτοιμοι για την αυριανή μάχη, γιατί θεωρώ πώς αυτό ακριβώς θα είναι, ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων με κοινό στόχο.»

Γρηγόρης Τζίμπουλας:

«Η προετοιμασία μας κύλησε ομαλά όλη την εβδομάδα, σε υψηλότατο ρυθμό και ένταση. Είμαστε πανέτοιμοι να παραμείνουμε στις νίκες και να πανηγυρίσουμε μέσα στο σπίτι μας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας αύριο με το Δούκα, όμως από την πλευρά μας θα κατέβουμε στο παρκέ αποφασισμένοι για τη νίκη και μόνο, έχοντας εξαιρετική ψυχολογία. Με απόλυτη συγκέντρωση, σοβαρότητα και προσηλωμένοι στα πλάνα του προπονητή μας θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και δυνάμεων για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα. Να είναι όλος ο κόσμος μας βέβαιος γι' αυτό.»

Δίχως τους τραυματίες Αποστολίδη και Μπαλάσκα θα αγωνισθεί ο Δούκας και ο προπονητής του Κωστής Μπούνας  επεσήμανε : 

'' Φαβορί είναι ο πολύ φορμαρισμένος Διομήδης ενώ εμείς, μοιραία,  θα έχουμε αλλαγές και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι κλήσεις στις Εθνικές ομάδες, δείχνουν πόσο καλή δουλειά γίνεται και στις δύο ομάδες, με τον Διομήδη να έχει πιο έμπειρους παίκτες και εμείς περισσότερους νέους, με συνεπώς πιο πυκνή παρουσία στην Εθνική Εφήβων. Περιμένω ότι θα γίνει ένα όμορφο ματς ''. 

No comments