Η συνάντηση δύο αδελφικών φίλων, με ήθος, στη Μίκρα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συνάντηση δύο αδελφικών φίλων, με ήθος, στη Μίκρα...


ΠΑΟΚ-Δράμα 20-20 στις 3 Οκτωβρίου 2020 και Δράμα-ΠΑΟΚ 29-30 στις 3 Απριλίου 2021.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Handball Premier, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Δράμα, που θα παίξουν και πάλι την Τρίτη 20 Απριλίου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ωστόσο, αυτή η '' κόντρα '' δεν πρόκειται να επηρεάσει την αδελφική σχέση που έχουν τα δύο φιλαράκια, οι προπονητές ΠΑΟΚ και Δράμας, Πάνος Γούσιος και Σάκης Βαλαβάνης, οι οποίοι ζυμώθηκαν στα γήπεδα με παιχνίδια από διαφορετικούς πάγκους, ακόμα από την εποχή των ηλικιακών πρωταθλημάτων, αλλά, πάντα με ήθος, εξωστρέφεια και αλληλοσεβασμό, που επιβεβαιώνουν σε κάθε αναφορά τους ο ένας για τον άλλον.

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Πάνο Γούσιο, η προσέγγιση του για το σημαντικό παιχνίδι, συνοψίζεται στην παρακάτω τοποθέτηση του στο greekhandball.com :

'' Σίγουρα θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Το περιμένουμε με ενδιαφέρον, καθώς, όπως φαίνεται είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες στον Βορρά. Ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς που θα προκριθούμε. Το γεγονός ότι θα είμαστε....αντίπαλοι με τον Σάκη Βαλαβάνη, δε μας...ενοχλεί. Είμαστε ...συνηθισμένοι και πάντα στο τέλος τα ξεπερνάμε...Καλό παιχνίδι να έχουμε ! ''.  

Αμφίβολη είναι για τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή του Παπαβασίλη, ο οποίος υποφέρει από αμυγδαλίτιδα.

Ο προπονητής της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης, είπε στο greekhandball.com  :

" Μετά την νίκη επι της Πυλαίας και ουσιαστικά την μαθηματική κατάκτηση της δεύτερης θέσης έχουμε μπροστά μας ακόμα μια πρόκληση. Γνωρίζουμε ότι είναι  δύσκολη η αποστολή μας απέναντι σε μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και έναν ικανότατο τεχνικό. Οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά αφού έχουν παίξει ήδη δυο φορές στις οποίες έγιναν ανταγωνιστικά παιχνίδια και κρίθηκαν πραγματικά στις λεπτομέρειες. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί καθώς παίζει στην έδρα του αλλά εμείς θα παρουσιάσουμε το καλύτερο πρόσωπο μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση''.

Θα λείψουν από την Δράμα, Κουρτίδης και Θωμίδης ενώ αν και απροπόνητος εδώ και μία εβδομάδα, θα παίξει κανονικά ο Αδάμ Παπαδόπουλος.  

No comments