Ζαραβίνας: «Η ευκαιρία να βρεθούμε στους τελικούς μας δίνει τεράστιο κίνητρο - Στην Σουηδία πρέπει να παίξουμε ξανά στα... κόκκινα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: «Η ευκαιρία να βρεθούμε στους τελικούς μας δίνει τεράστιο κίνητρο - Στην Σουηδία πρέπει να παίξουμε ξανά στα... κόκκινα»



Ο πραγματικός ημιτελικός για την Ανόρθωση, κόντρα στην Ίσταντς, είναι το προσεχές Σάββατο (24/04), στην Σουηδία, καθώς εκεί θα κριθούν όλα αναφορικά με την πρόκριση ή μη των Κυανόλευκων στους τελικούς του EHF European Cup, επεσήμανε στο greekhandball.com ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, μετά από την ιστορική εντός έδρας νίκη (26-24) της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά.

Σχολίασε: «Σχετικά με το πρώτο ματς, είναι σημαντικό ότι αντέξαμε στον ρυθμό της Ίσταντς, η οποία, όπως κάθε σουηδική ομάδα, τρέχει πάρα πολύ στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά, σε κάποια χρονικά διαστήματα του αγώνα, εμείς τρέχαμε περισσότερο από εκείνους.

Μας μένει μία πικρία, παρά την νίκη, γιατί ίσως να μπορούσαμε να έχουμε εξασφαλίσει μια διαφορά 1-2 γκολ παραπάνω. Ας είμαστε ρεαλιστές, όμως. Το αποτέλεσμα που πετύχαμε είναι ιστορικό ούτως ή άλλως».

Τόνισε, ακόμα, στην ιστοσελίδα μας: «Για εμάς ο πραγματικός ημιτελικός είναι το Σάββατο στην Σουηδία. Είτε χάναμε με 1 γκολ, είτε νικούσαμε με 4, όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς. Για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους τελικούς, θα πρέπει να παίξουμε στα... κόκκινα για ακόμα ένα ματς και να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να στοχεύουμε στην νίκη.

Η ευκαιρία, που έχουμε, ώστε να βρεθούμε σε ευρωπαϊκό τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης εκπροσωπώντας κυπριακή ομάδα, μας δίνει τεράστιο κίνητρο. Δεν θα πρέπει να αγχωθούμε, ούτε να αισθανόμαστε πιεσμένοι. Πιεσμένη είναι τώρα η Ίσταντς».

No comments