Φλορίδο: «Στην ΑΕΚ πρέπει να παλεύουμε με πάθος, πάντα, μέχρι τέλους - Μόνο η νίκη στο μυαλό μας ενόψει του επαναληπτικού» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φλορίδο: «Στην ΑΕΚ πρέπει να παλεύουμε με πάθος, πάντα, μέχρι τέλους - Μόνο η νίκη στο μυαλό μας ενόψει του επαναληπτικού»Η ΑΕΚ μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι της, δήλωσε σε συνέντευξή του στο aek.gr ο Ιγκνάσιο Μόγια Φλορίδο, σχετικά με την επικράτηση της Ένωσης (31-29) επί της Γκορένιε Βελένιε. Ο 33χρονος Ισπανός πλέι μέικερ, που πέτυχε 6 τέρματα κόντρα στους Σλοβένους, τόνισε, επιπλέον, ότι το κλειδί της νίκης της ΑΕΚ ήταν το πάθος, που έδειξαν όλα τα μέλη της και πλέον, υπάρχει στο μυαλό όλων, ενόψει του επαναληπτικού (24/04), μόνο η νίκη. 


-Ignacio συγχαρητήρια! Μία μεγάλη, μία σπουδαία νίκη κόντρα στην RK Gorenje Velenje. Πώς έζησες το παιχνίδι;

“Είναι όντως μία μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η αντίπαλη ομάδα παίζει πολύ καλό και οργανωμένο χάντμπολ. Έπρεπε να παίξουμε όλοι ως ομάδα, όπως ακριβώς κάναμε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια έως τώρα, για να φτάσουμε στη νίκη και πράξαμε ακριβώς αυτό το πράγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για την ομάδα και τη νίκη μας. Όμως, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας ακόμα περισσότερο“.


-Τι στοιχεία διέκρινες στο παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας;

“Είναι μία ομάδα που παλεύει ασταμάτητα. Αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου έστω και για λίγο, μπορείς να χάσεις το παιχνίδι. Πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος και να δείχνεις τον απαιτούμενο σεβασμό στην Gorenje, καθώς είναι μία πολύ καλή ομάδα“.


-Ποιό θεωρείς ότι ήταν το κλειδί της νίκης;

“Για μένα το κλειδί της νίκης ήταν το πάθος που δείξαμε. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν αφήσαμε το παιχνίδι. Στην ΑΕΚ αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα. Να παλεύουμε μέχρι τέλους με πάθος“.


-Τέλος, Ignacio, ποιές είναι οι σκέψεις σου για τον επαναληπτικό;

“Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Εμείς όποιο και να ήταν το σκορ και στον δεύτερο αγώνα θα πάμε για τη νίκη! Δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας“.

No comments