'' Να μη χτυπήσει παιδί...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Να μη χτυπήσει παιδί...''


Την πιο σωστή κουβέντα, μας είπε ο προπονητής του ΓΑΣ Καματερού Μενέλαος Δανήλος όταν τον ρωτήσαμε για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, για την ομάδα του και τον Αρη Νίκαιας.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν το Σάββατο το απόγευμα στο Καματερό και ο Μ.Δανήλος, είπε με τον, τυπικό, οικογενειακό αυθορμητισμό, τα εξής : '' Να είμαστε καλά, να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν τα παιδιά. Κυρίως, να μη χτυπήσει κανένα παιδί και να τελειώσουν όλα ομαλά. Ελπίζω και εύχομαι, στη νέα σεζόν να διεξαχθεί με άλλους, κανονικούς, όρους το πρωτάθλημα, να μην είναι...κουτσό όπως το εφετινό και όλα να πάνε καλά...''. 

Καματερό και Αρης...παιδεύθηκαν από τον κορωνοϊό και λόγω κρούσματος, είχε αναβληθεί...3 φορές το μεταξύ τους παιχνίδι, για τον πρώτο γύρο, τον Οκτώβριο και χρειάσθηκε εντέλει να διεξαχθεί πριν από 1 μήνα...

Νέα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν ( ο Αρης εδώ και καιρό συνεχίζει με 12 αθλήτριες ενώ η σκόρερ του Καματερού Βασιλείου, παραμένει στη Σχολή Αστυφυλάκων και λείπει από τους αγώνες της ομάδας της ) και το μόνο που μένει είναι να απολαύσουν το ματς οι δύο ομάδες.

Το αξίζουν, πριν από κάθε άλλον, οι αθλήτριες τους...


No comments