Ο μπαμπάς θα καμαρώνει από μακριά.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο μπαμπάς θα καμαρώνει από μακριά....


Για την 6η αγωνιστική της Α' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 15:00 στο Σπίτι του Χάντμπολ, την Προσοτσάνη Δράμας. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά  θέλει να κλείσει με το 6Χ6 την Α' Φάση. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Προσοτσάνη Δράμας, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με το παιχνίδι κόντρα στην Προσοτσάνη ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Η Προσοτσάνη είναι μία νεανική ομάδα που τρέχει και παλεύει κάθε παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με την ίδια αγωνιστική διάθεση».

Ο προπονητής της Προσοτσάνης Πέτρος Δρανόβαλης, είπε στο greekhandball.gr :

 '' Πάμε να αποκτήσουμε εμπειρίες σε ένα ματς με τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, να παίξουμε χωρίς άγχος και να απολαύσουμε τον καλό αγώνα ''.

Με 15άδα θα παρουσιασθεί η Προσοτσάνη, από την οποία θα λείψουν οι Νούση, Σαμπαντζή, Λεωνίδου, Καλαϊτζίδου  ενώ επανέρχεται στην αποστολή η Τσιαμουρά που είχε μείνει καιρό εκτός δράσης με οστικό οίδημα στην ποδοκνημική.

Για δεύτερη φορά θα βρεθούν αντίπαλες οι δύο αδελφές Σεβδίλη, η Αβραμίνα που πήγε στον ΠΑΟΚ και η Μαρία η οποία συνεχίζει στην Προσοτσάνη.

Η φοιτήτρια Αβραμίνα, απέναντι στην πτυχιούχο Μαρία.

Χαρισματικές αθλήτριες και οι δύο, μεγάλωσαν κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο, οπότε εύλογα επέλεξαν για τις σπουδές τους τα ΤΕΦΑΑ ( χάρη και στα μόρια που πήραν από τις επιτυχίες τους με την Προσοτσάνη, καθώς, σε αυτή την περίπτωση όντως ανταμείφθηκαν οι θυσίες και η αφοσίωση...).

Μεγάλη  η επιθυμία του πατέρα τους να τις δεί, αλλά, ο Γιώργος Σεβδίλης θα αρκεσθεί στη μετάδοση του αγώνα από το διαδίκτυο, λόγω των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις...

Ο κύριος Γιώργος, είναι ο '' αφανής ήρωας '' πίσω από την πρόοδο των παιδιών του...

Δούλευε σκληρά στο νταμάρι και μετά έτρεχε από το χωριό της οικογένειας, στο κλειστό της Προσοτσάνης, πρώτα την μεγαλύτερη Μαρία και μετά την μικρότερη Αβραμίνα, χωρίς ποτέ να λείψει από την προπόνηση, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δίχως να ασχολείται ποτέ με προπονητικά και αγωνιστικά θέματα. Τον ένοιαζε μόνο να αθλούνται οι κόρες του...

ΠΑΟΚ εναντίον Προσοτσάνης και Αβραμίνα απέναντι στη Μαρία, αλλά, ο αθλητισμός δοξάζεται συχνά έξω από το γήπεδο, με γονείς σαν τον κ. Γιώργο Σεβδίλη, τους πραγματικούς γίγαντες που στηρίζουν όλο αυτό που βλέπουμε...

Καλό παιχνίδι λοιπόν....





No comments