Χίκερουντ: «Σπουδαίο ότι νικήσαμε - Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη - Πλέον έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για την Γκορένιε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χίκερουντ: «Σπουδαίο ότι νικήσαμε - Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη - Πλέον έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για την Γκορένιε»

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ έκανε απόψε (17/04) ο 35χρονος Νορβηγός πίβοτ, Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ, ο οποίος αποκτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Ένωση. Ο διεθνής αθλητής μίλησε στο greekhandball.com σχετικά με την νίκη των Κιτρινόμαυρων στον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup κόντρα στην Γκορένιε Βελένιε (31-29). 

Δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε το περιμέναμε. Παίξαμε καλά, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα στα 4 γκολ, το οποίο είχαμε πάρει σ' ένα σημείο του αγώνα (σ.σ. η ΑΕΚ προηγούνταν με 31-27 στο 57ο λεπτό). Είναι σπουδαίο ότι νικήσαμε, και τα 2 τέρματα είναι μία καλή, αν και όχι ιδανική, διαφορά. Ξέρουμε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, όμως πλέον έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για την Γκορένιε, αφού την είδαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, προσωπικά, πιστεύω ότι θα είμαι περισσότερο έτοιμος την επόμενη εβδομάδα να προσφέρω στην νέα μου ομάδα».

No comments