Κανόνας η στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κανόνας η στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων !


Το ευχαριστήριο της Προσοτσάνης, ας είναι η αποτύπωση του κανόνα και όχι της εξαίρεσης και η ρητή επιβεβαίωση του ρόλου και της κοινωνικής αποστολής της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αιρετών προσώπων, καθώς, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αξίζει την στήριξη : 

'' Στις 10 Απριλίου το γυναικείο τμήμα του Α Ο Προσοτσάνης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη συμμετοχή του για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας γυναικών στην χειροσφαίριση. 

Ένα πρωτάθλημα περιπετειώδες, με διακοπές και ξεκινήματα λόγω της πανδημίας. Από τις 11 Ιανουαρίου οπότε έγινε η επανέναρξη του πρωταθλήματος  θα έπρεπε να ακολουθήσουμε πιστά το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που θέσπισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το πρωτόκολλο προέβλεπε εβδομαδιαία rapid τεστ  για όλες τις αθλήτριες και προπονητές. Στους συλλόγους ανατέθηκε η ανεύρεση και το κόστος των τεστ, κάτι πολυδάπανο, που δύσκολα έως αδύνατο να είχε ανταποκριθεί ο σύλλογός μας .

Ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Γιώργος Παπαδόπουλος έχοντας την δυνατότητα, χωρίς δεύτερη σκέψη, ανέλαβε και μας διευκόλυνε σε αυτή τη διαδικασία καλύπτοντας μας από την αρχή όλα τα τεστ.

Οφείλουμε να τον ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως, όπως και την διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου υγείας Προσοτσάνης για τη διευκόλυνση στη διαδικασία της εφαρμογής των τεστ ''.

No comments