Εμπρός «Αετέ» για την κορυφή! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εμπρός «Αετέ» για την κορυφή!



Αποφασισμένη να γράψει ιστορία είναι η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει αύριο (24/04, 15:00) στην Σλοβενία την Γκορένιε Βελένιε στο επαναληπτικό παιχνίδι για τα ημιτελικά του EHF European Cup. Η Ένωση θα επιχειρήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκορένιε επί της οποίας είχε επικρατήσει με 31-29 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και να βρεθεί για δεύτερη φορά στους τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρώτη ήταν εκείνη απέναντι στην ρουμανική, Ποτάισσα Τούρντα, την σεζόν 2017-18 (πρώην Τσάλεντζ Καπ, νυν EHF European Cup), ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τότε και η ισχυροποιημένη ΑΕΚ φιλοδοξεί με ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσει στην κορυφή!   

Η αυριανή αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sports 9 HD.

Η ΑΕΚ, η οποία αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι, Ίσταντς-Ανόρθωση, προπονήθηκε σήμερα επί σουηδικού εδάφους και ακολούθως έγινε ανάλυση, μέσω βίντεο, της αντιπάλου.

Η 16άδα του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Μπάουερ, Κοσάνοβιτς, Τζηρά, Αραμπατζή, Κεδέρη, Αραπακόπουλο, Παπαδιονυσίου, Νούιτς, Νικολαΐδη, Χίκερουντ, Πέντερσεν, Λέμος, Μπουνέτα, Φλορίδο, Μυλωνά, Δομπρή.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι' αυτή την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και θα θα τα δώσουμε όλα, για να βρεθούμε στους τελικούς, γιατί θεωρώ ότι το αξίζουμε, αλλά και για όλο τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σ' εμάς και μάς στέλνει την ενέργειά του. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζουν ομάδες με προσωπικότητα και εμείς το έχουμε αυτό και θα το αποδείξουμε και αύριο. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ».

No comments