Ρόμπης: «Οι ορισμοί των διαιτητών να γίνονται με μεγαλύτερη προσοχή» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρόμπης: «Οι ορισμοί των διαιτητών να γίνονται με μεγαλύτερη προσοχή»



Παράπονα από την διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησης (30-25) της ομάδας του, με αντίπαλο την Πυλαία, έχει ο Πρόεδρος του Αερωπού Έδεσσας, Μάκης Ρόμπης, ο οποίος σχολίασε σχετικά στο greekhandball.com: «Στα 12 χρόνια που βρίσκομαι στην διοίκηση του Αερωπού Έδεσσας, πολύ σπάνια αναφέρομαι στην διαιτησία. Στην αναμέτρηση απέναντι στην Πυλαία, διηύθυναν το παιχνίδι οι κύριοι Γράψας, Κυριακού, δύο νεαροί διαιτητές, που έχουν μέλλον και χαίρομαι πολύ να τους βλέπω στα γήπεδα του χάντμπολ, όπως και κάθε άλλον νεαρό. 

Ωστόσο, θεωρώ ότι η απόδοσή τους δεν ήταν ικανοποιητική και εκφράζοντας την ομάδα μου, νομίζω ότι θα έπρεπε να αποφύγουν αρκετά λάθη, που βεβαίως προέκυψαν εξαιτίας της απειρίας τους, αφού άλλωστε πιστεύω ότι είναι ικανοί διαιτητές. 

Γι' αυτόν τον λόγο, θα πρότεινα οι ορισμοί των διαιτητών να γίνονται με μεγαλύτερη προσοχή από την ΚΕΔ και δίπλα σε νεαρά και ενδεχομένως άπειρα άτομα, να τοποθετούνται έμπειροι διαιτητές, έτσι ώστε να περιορίζονται στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη και να μην εκτίθενται τα παιδιά».

No comments