Δημητρούλιας: «Πολύ σημαντική η νίκη της Γκορένιε, αλλά τους έχει απορροφήσει πολύ ενέργεια, να το αξιοποιήσουμε αυτό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Πολύ σημαντική η νίκη της Γκορένιε, αλλά τους έχει απορροφήσει πολύ ενέργεια, να το αξιοποιήσουμε αυτό»

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Γκορένιε με αντίπαλο την Τσέλιε (23-25) επιβεβαίωσε στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ πολλά από αυτά που ήδη γνώριζε, υπογράμμισε στο greekhandball.com o προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας. Ανέφερε ακόμα ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η Γκορένιε κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και αυτό έχει απορροφήσει από τα μέλη της πολύ ενέργεια.

Δήλωσε: «Παρακολουθήσαμε το ματς της Γκορένιε απέναντι στην Τσέλιε, έχουμε ήδη κάνει εκτεταμένη ανάλυση για τον αντίπαλο και σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβεβαιώνει πολλά από αυτά που γνωρίζαμε. Πέρα από το τακτικό κομμάτι, η Γκορένιε είχε ενέργεια και βρίσκεται συνολικά σε πολύ καλή κατάσταση. 

Παρ' όλα αυτά, θύμισα στους παίκτες μου την δική μας εμφάνιση, την περασμένη σεζόν, στο Ντράμεν (σ.σ. ισοπαλία 27-27 και πρόκριση της ΑΕΚ στα προημιτελικά του EHF European Cup, το οποίο στην συνέχεια διακόπηκε) και το πόσο ''άδειοι'' εμφανιστήκαμε μετά από 3 ημέρες στο ματς κόντρα στον Διομήδη Άργους (σ.σ. ήττα με 32-29). 

Η νίκη αυτή είναι για την Γκορένιε πολύ σημαντική, αλλά τους έχει απορροφήσει πολύ ενέργεια. Είναι βέβαιο ότι θα τους βάλουμε δύσκολα και το ταξίδι έως την Αθήνα θα τους προσθέσει επιπλέον κούραση. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες αυτές τις παραμέτρους και να μπούμε στον αγώνα το ίδιο δυνατά, όπως σ' εκείνον με αντίπαλο την CSM Βουκουρεστίου».

Ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων, σχολίασε ακόμα στο greekhandball.com: «Οι αθλητές μου έχουν υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης αυτή την περίοδο. Αισθάνομαι ότι είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο ραντεβού. Οι προπονήσεις κυλάνε καλά και με την απαραίτητη ηρεμία, όπως επιβάλλεται πριν από τέτοιες συναντήσεις. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους τελικούς της διοργάνωσης, δεν συμβαίνει κάθε μέρα αυτό...».

Αναφορικά με την εκτός έδρας ισοπαλία (27-27) κόντρα στον Διομήδη Άργους και αν αυτή αφύπνισε την ομάδα, επεσήμανε: «Πάντα ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πριν από μία μεγάλη σύγκρουση ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά και τον εγωισμό. Ποτέ δεν θέλουμε να χάνουμε βαθμούς, όμως η ισοπαλία μας θορύβησε αρκετά, είδαμε τις αδυναμίες μας πιο καθαρά και τώρα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για τα ματς με την Γκορένιε. Θα πρέπει να γινόμαστε πιο παραγωγικοί από τα αρνητικά γεγονότα».

Σχετικά με το αν η ΑΕΚ θα είναι πλήρης, με εξαίρεση βεβαίως τους τραυματίες Ουγκάλντε, Πλάθα, τόνισε: «Αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα είμαστε πλήρεις, με εξαίρεση τους δύο Ισπανούς. Με προβληματίζει, ωστόσο, ο τραυματισμός σε δάχτυλο του χεριού του Νικολαΐδη, θα κριθεί αύριο ή μεθαύριο η συμμετοχή του, ελπίζω ότι θα τον έχουμε στην διάθεσή μας». 

No comments