Πτήση ελπίδας για την Ελλάδα, με αλλαγές στην αποστολή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πτήση ελπίδας για την Ελλάδα, με αλλαγές στην αποστολή


 

Με αλλαγές στην αποστολή της, πετά η Εθνική μας ομάδα στις 14.25 του Μεγάλου Σαββάτου για το Παρίσι, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή του Πάσχα ( 19.00 ), στην πόλη Κρετέϊγ, σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την γαλλική πρωτεύουσα, την Εθνική Γαλλίας, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των προκριματικών Ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022.

Η Εθνική Ελλάδος θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα, ισοπαλία ή νίκη, προκειμένου να διεκδικήσει έως το τέλος τις περιορισμένες πιθανότητες που έχει για πρόκριση.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής. Στην αποστολή βρίσκονται οι προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο ιατρός Γιώργος Κελάλης, ο υπεύθυνος υλικού Παύλος Καλαβάζης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και οι 16 παρακάτω αθλητές: Αραμπατζής, Τζηράς, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Κοτανίδης, Τσίλης, Καραμπουρνιώτης, Μωραϊτης, Μάλλιος, Μπουκοβίνας, Ηλιόπουλος, Μπόσκος, Κωστακίδης, Δομπρής.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας  Κανδύλας και οι Κεδέρης, Καλόμοιρος, Παπάζογλου, Κρητικός.

Σε σχέση με το τελευταίο ματς με την Σερβία, είναι εκτός Κανδύλας-Κεδέρης και εντός οι Τσίλης-Μπόσκος. 

No comments