Βαλαβάνης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί - ''Όπλο'' μας οι πολλές επιλογές» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί - ''Όπλο'' μας οι πολλές επιλογές»



''Όπλο'' της Δράμας στην σημερινή νίκη της (28-34) με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας ήταν για ακόμη μία φορά οι πολλές επιλογές, που προσφέρει το βαθύ ρόστερ της ομάδας, δήλωσε στο greekhandball.com ο προπονητής των Δραμινών, Σάκης Βαλαβάνης. Τόνισε, ακόμα, ότι οι παίκτες τους ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί από την αρχή του αγώνα.

Ανέφερε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα παρά τις απουσίες της.

Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο. Μεγάλο ''όπλο'' μας για ακόμη μια φορά ήταν οι πολλές επιλογές που έχουμε ως ομάδα σε αντίθεση με τον Αερωπό Έδεσσας, που έχει μικρό ρόστερ. Δεν υποτιμήσαμε σε κανένα σημείο το παιχνίδι και όσο περνούσε η ώρα ανεβάζανε την απόδοσή μας και φτάσαμε τελικά σε μια δίκαιη και σημαντική νίκη, που μας εδραιώνει ψηλά στην βαθμολογία. 

Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την συνολική εικόνα τους και τα αποτελέσματα που έχουν καταφέρει. Να ευχηθώ, επίσης, καλή συνέχεια στην ομάδα του Αερωπού και στον Γιάννη Πηλαλίδη στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος».

No comments