Η ΄΄ 16άρα ΄΄ Σεβδίλη παρέδωσε την πτυχιακή αιφνιδιασμού στο γήπεδο, η Ράτσικα έλεγε ΄΄ όχι΄΄ και η Προσοτσάνη νίκησε 28-16 το Πανόραμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΄΄ 16άρα ΄΄ Σεβδίλη παρέδωσε την πτυχιακή αιφνιδιασμού στο γήπεδο, η Ράτσικα έλεγε ΄΄ όχι΄΄ και η Προσοτσάνη νίκησε 28-16 το Πανόραμα



Εξαιρετική εμφάνιση και πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών για την Προσοτσάνη που νίκησε εντός έδρας με 28-16 το Πανόραμα ( ημίχρονο 13-9 ).
Η Προσοτσάνη είχε ως ηγετική φυσιογνωμία και σκόρερ την Μαρία Σεβδίλη ( φωτο ) καθώς η γεννημένη το 1998 αθλήτρια, ήταν ασταμάτητη και  πέτυχε 16 γκολ, πιο πολλά από τα  μισά από όσα πέτυχε όλη η ομάδα της.

Ωστόσο, αυτή η επίδοση δεν αποτελεί ρεκόρ.
Πρόπερσι, στην Α2 Εθνική, η πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, είχε σκοράρει 18 φορές για την λατρεμένη της Προσοτσάνη.
Από το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη γενέτειρα της, καθώς, ολοκλήρωσε ουσιαστικά τις σπουδές της, αλλά, αυτές τις ημέρες θα παραδώσει την πτυχιακή της.
Αντικείμενο ; ΄΄ Η διαχρονική εξέλιξη του αιφνιδιασμού από το 2010 έως το 2020, στο χάντμπολ ΄΄.
Περιμένουμε ότι θα πάρει 10 στην πτυχιακή.
Γιατί ακριβώς όσα κάνει στο γήπεδο, αφορούν τη μαεστρία με την οποία φεύγει η ίδια στον αιφνιδιασμό.
Με ήθος ζηλευτό, πάντως, μίλησε στο greekhandball.com,  στον πληθυντικό για την νίκη της ομάδας της, αποδεικνύοντας ότι για εκείνη πάνω από όλα είναι η ΟΜΑΔΑ : 
'' Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και είχαμε προετοιμασθεί κατάλληλα, καθώς, θέλαμε την νίκη που ήλθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε λίγα γκολ ενώ κάναμε γρήγορο παιχνίδι στην επίθεση και έτσι σκοράραμε αρκετές φορές. Ευχαριστώ την ομάδα μου για την βοήθεια της ώστε να πετύχω 16 γκολ και να βοηθήσω το σύνολο ''. 
Εξαιρετική ήταν και η τερματοφύλακας Ράτσικα που εξουδετέρωσε αρκετές προσπάθειες των φιλοξενουμένων.
Το Πανόραμα έκανε πολλά λάθη, έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του, δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων ενώ έδειξε νευρικότητα στις αντιδράσεις του και είχε μεγάλα διαστήματα δίχως γκολ στο ενεργητικό του.
Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο μισό της επανάληψης, όταν διευρύνθηκε η διαφορά υπέρ της Προσοτσάνης με το Πανόραμα να σκοράρει μόλις 2 φορές σε 17 λεπτά αγώνα. 
Τα πεντάλεπτα ήταν : 2-1. 5-2, 9-3, 10-5, 12-6, 13-9 ( ημίχρονο ), 15-9, 18-10, 21-10, 23-15, 25-14, 28-16. 

 ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Δρανόβαλης-Κιάκος): Ράτσικα,  Παύλου 1 , Λαζαρίδου 4, Σεβδίλη 16 , Κυριακίδου, Κοτίδου 1, Νούση 1, Σπυριδοπούλου, Μελαδίνη,  Ιωαννίδου 1, Δικμάνη 3, Τσαλκίδου, Κατσιγιάννη, Σπυρίδου, Αμβροσιάδου 1.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ( Κουμιτσάρσκα ) : Νταντίρα, Κουτσιμανή, Αμανατίδου 2, Τσαρτσίου 1, Γ. Παπαδοπούλου, Α.Παπαδοπούλου 1, Καραβέλη 4, Τσαουσίδου, Προκοπίδου 1, Αναστασιάδου 1, Λιούκα, Ειρ. Kουκλοτίδου, Ασκεπίδου, Ιωαννίδου, Κουλούρη 5, Μίγκα 1. 

Διαιτητές : Τσιάνας-Ηλιάδης 





No comments