'' Θα πρέπει να πολεμήσουμε σκληρά για κάθε μπάλλα '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Θα πρέπει να πολεμήσουμε σκληρά για κάθε μπάλλα ''

 


Ο προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ, Γκορένιε Βελένιε, Ζόραν Γιόβισιτς, είπε στο greekhandball.com για τον επαναληπτικό ημιτελικό της ομάδας του με την Ενωση :

'' Αφήσαμε πίσω μας τα πρώτα 60 λεπτά με την ΑΕΚ, που είναι μία καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται με το ίδιο στυλ με εμάς.  Βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση και ολοκληρώνουν γρήγορα τις επιθέσεις τους. Θα μας περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει πολλούς έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνισθεί σε αρκετές ομάδες. Θα πρέπει να πολεμήσουμε σκληρά για κάθε μπάλλα και να αμυνθούμε στο δεύτερο ματς. Ολες οι πιθανότητες είναι υπαρκτές. Με ένα καλό παιχνίδι από όλη την ομάδα μας, βλέπω ότι έχουμε την δυνατότητα να προκριθούμε στον τελικό''.

Ο αρχηγός της Γκορένιε, Νταβίντ Μίκλαβσιτς, μας σχολίασε : '' Περιμένουμε ακόμα ένα σκληρό και γρήγορο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή, επειδή γνωρίζουμε ότι έχουμε πάρει ένα χρήσιμο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας, κυρίως στην άμυνα, γιατί δεχθήκαμε πάρα πολλά γκολ στην Αθήνα ''.  


No comments