Η επτάδα των Ελλήνων της Ανόρθωσης που είναι stand by για την Εθνική.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η επτάδα των Ελλήνων της Ανόρθωσης που είναι stand by για την Εθνική....

 


Η εξαιρετική πορεία της Ανόρθωσης στο EHF European Cup, με καθοριστική συμβολή των Ελλήνων παικτών της, ίσως φέρει και την καλύτερη επιβράβευση για την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία αυτοί βρίσκονται.

Αλλωστε, το greekhandball.com  σε ρεπορτάζ του, είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης παρακολουθεί με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πορεία και την πρόοδο των Ελλήνων της Ανόρθωσης και αξιολογεί την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται, δοθέντος μάλιστα ότι θα έχουν δώσει δύο σπουδαία παιχνίδια, με αντίπαλο την σουηδική Ισταντ, ελάχιστα 24ωρα πριν από τα τρία διαδοχικά ματς της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com  δρομολογήθηκε η διαδικασία σύμφωνα με την οποία πρέπει να είναι σε ετοιμότητα ως υποψήφιοι για πιθανή κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα,  7 παίκτες της Ανόρθωσης, οι  Κοτανίδης, Κανδύλας, Κρητικός, Μωραϊτης, Ασβεστάς, Κεσίδης, Καραμπουρνιώτης.

Είναι στα υπόψιν για την Εθνική αλλά στην κλήση που θα γίνει πιθανότατα στο διάστημα 9 με 13 Απριλίου, θα φανεί πόσοι από αυτούς τους 7 θα είναι στις αποστολές για τους επόμενους αγώνες της Ελλάδας. 

Σε κάθε περίπτωση, προκύπτει ένα επιπλέον κίνητρο για την Ανόρθωση και τους παίκτες που άφησαν την Ελλάδα για να πάνε στην Κύπρο.

No comments