Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Δράμα



O Φίλιππος Βέροιας θα φιλοξενήσει αύριο (27/03, 18:00) την Δράμα, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier, με σκοπό να ανακτήσει χαμένο έδαφος, αφού βρίσκεται στην 5η θέση (σε σύνολο 7 ομάδων) του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα οι Δραμινοί έχουν συγκεντρώσει 11 βαθμούς και βρίσκονται στην 2η θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ο αθλητής της ομάδας της Ημαθίας, Χρήστος Παπαγιάννης (19 ετών, πλέι μέικερ), υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους του αθλητές. Το αυριανό ματς με την Δράμα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς υπήρξε αγωνιστική απραξία όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την νίκη και τους δύο βαθμούς».

Εκτός πλάνου είναι ο Αρβανιτίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από την άλλη, ο παίκτης της Δράμας, Ευγένης Τουνγκελίδης (24χρονος αριστερός ίντερ), επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαστε χαρούμενοι, που μπαίνουμε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα μας δοθεί η δυνατότητα να δείξουμε στο γήπεδο την μεγάλη προσπάθεια, που κάνουμε από τις 3 Ιανουαρίου. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο, απέναντι στον οποίο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους, που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Το μεγάλο ζητούμενο, όμως, είναι συμπαίκτες και αντίπαλοι όλων των ομάδων να έχουμε υγεία».

Ο προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Καφαντάρη (διάστρεμμα), Κουρτίδη (προσαγωγοί), ενώ στην σημερινή (26/03) προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Παπαδόπουλου, που είχε υποστεί τράβηγμα.

No comments