Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Ζαφειράκης Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Ζαφειράκης Νάουσας

O Φαίακας Κέρκυρας φιλοξενεί αύριο (27/03, 15:00) τον Ζαφειράκη Νάουσας, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος. Σε σύνολο 7 ομάδων οι Φαίακες είναι στην 6η θέση, με 3 πόντους και ο Ζαφειράκης είναι ουραγός με 2 πόντους.

Ο αθλητής των Κερκυραίων, Αλέξανδρος Δούγιας (28χρονος αριστερός εξτρέμ), επεσήμανε στο greekhandball.com: «Επιτέλους ξαναρχίζουμε..  Όλη αυτή η κατάσταση έχει κουράσει είναι η αλήθεια, επικρατεί ένα χάος γενικότερα στον αθλητισμό. Ελπίζω να τελειώσουμε χωρίς καμία άλλη διακοπή και όλα να πάνε καλά και να έχουμε την υγεία μας. Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας, ώστε να αγωνιστούμε, μετά από 4 μήνες. Αν και δεν υπάρχει "βαθμολογικό" άγχος, θέλουμε πολύ το παιχνίδι, δουλεύουμε αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να εξαργυρώσουμε την προσπάθειά μας μ' ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για μία θετική έκβαση».

Αμφίβολος για τους νησιώτες είναι ο Κόντης, που έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού. Η συμμετοχή του θα κριθεί πριν από το ματς.

Από την άλλη, ο παίκτης των Ναουσαίων, Πέτρος Διδασκάλου (29χρονος πλέι μέικερ), ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Μετά από ένα τεράστιο διάστημα αποχής επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση. Ήταν μία πολύ δύσκολη και περίεργη περίοδος, τόσο αγωνιστικά, όσο και κοινωνικά. Σίγουρα η απουσία αγωνιστικού ρυθμού έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες. Ως Ζαφειράκης, εδώ και δύο μήνες, δουλεύουμε εντατικά περιμένοντας την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Ο Φαίακας είναι πάντα μια υπολογίσιμη και επικίνδυνη ομάδα, ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τον 2ο γύρο, στον οποίο θέλουμε να καταγράψουμε ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων».

Απών από το αυριανό ματς θα είναι ο Μαυροδουλάκης, λόγω τραυματισμού.


*Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του λογαριασμού του Φαίακα στο Facebook («ΑΟ Φαίαξ Handball»).

No comments